Menu
 

Būvmateriālu veikala "Līgo" paplašināšanā Raganā investē 300 000 eiro

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – facebook.com/SIALAIMAS Foto – facebook.com/SIALAIMAS

Investējot 300 000 eiro, šī gada rudenī Krimuldas novada Raganā durvis vērs ģimenes uzņēmuma SIA "Laimas" jaunais un paplašinātais būvmateriālu veikals Līgo, kas top ar Lauku atbalsta dienesta (LAD) un bankas "Citadele" līdzfinansējumu, informēja bankā.

Paplašinoties klientu lokam un piedāvājumam, līdzšinējās būvmateriāla veikala "Līgo" tirdzniecības telpas kļuva pārāk šauras. Iecerētos paplašināšanas un attīstības plānus pandēmija neizjauca – veikala jaunās un vairāk nekā 500 kvadrātmetru plašās ēkas būvniecība uzsākta šī gada martā un jau nosvinēti spāru svētki.

SIA "Laimas" ir klasisks ģimenes uzņēmums, kuru teju 30 gadus kopā ar ģimeni vada Jānis Eisaks – viens no pirmajiem uzņēmējiem tuvējā apkārtnē. J. Eisaks pēc profesijas ir būvnieks, un sava būvniecības veikala atvēršana bija loģisks turpinājums, kad imports sāka aizstāt vietējo būvmateriālu ražošanu, kas tā kļuva dārga un nerentabla. Šobrīd veikalu Līgo vada Jāņa jaunākais dēls Erlends, tomēr arī pats īpašnieks aktīvi veic ikdienas darbus, un arī ideja par jaunu tirdzniecības ēku pieder viņam.

"Veikals "Līgo" ir uzskatāms piemērs, kā uzņēmums, kas atrodas ārpus lielajām pilsētām un milzīgām klientu plūsmām, spēj ne tikai pastāvēt, bet arī modernizēt procesus un veiksmīgi attīstīties. Prieks arī redzēt, ka uzņēmuma dzīvē iesaistās teju visa ģimene, un īpašnieks ir gatavs veikt gandrīz visus ikdienas darbus, ko ļoti novērtē klienti," komentējis bankas “Citadele” Valmieras filiāles pārvaldnieks Māris Pietkēvičs.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.