Menu
 

Ādažos gada beigās plānots nodot ekspluatācijā 80 dzīvokļu projektu "Podnieki"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustrācija - arcoreal.lv Ilustrācija - arcoreal.lv

Gada beigās Ādažos, Ūbeļu ielā 5, plānots nodot ekspluatācijā jaunu daudzdzīvokļu projektu "Podnieki" – jaunajā piecstāvu ēkā būs trīs un četru istabu dzīvokļi. Projektu attīsta nekustamo īpašumu pārvaldītājs "EfTEN Capital", pavēstīja uzņēmuma "Arco Real Estate" Mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītājs Dainis Guks.

Jaunajā projektā dzīvokļi ir pieejami ar pilnu apdari platībās no 57 līdz 94 kvadrātmetriem, katram dzīvoklim pagrabā paredzēta individuāla mantu novietne, kā arī pieejamas divas virszemes stāvvietas vai garāža divām mašīnām.

Kāpņu telpas ir gana plašas, lai tajās varētu novietot bērnu ratiņus vai, piemēram, velosipēdus un skrejriteņus, savukārt lifts nodrošina ērtu pārvietošanos starp stāviem. Mājas teritorija būs apgaismota un tiks labiekārtota ar bruģētiem gājēju celiņiem, soliņiem un bērnu rotaļu laukumu.

Projekta teritorija no vienas puses piekļaujas Ādažu pilsētai, kurā ir vairākas skolas, bērnudārzi, tirdzniecības centrs, restorāni, kafejnīcas un sporta infrastruktūras objekti – tenisa korti, veikparks, peldbaseins, kā arī citas ikdienas pakalpojumu un medicīnas aprūpes iestādes.

No otras puses, projekts robežojas ar Vējupi, turklāt pavisam netālu ir plaši mežu masīvi, kas piemēroti pastaigām, izbraucieniem ar velosipēdu vai citām atpūtas iespējām svaigā gaisā, turklāt atjaunotais Gaujas-Baltezera kanāls nodrošinās iespēju laivot līdz Baltezeram vai pat Rīgas jūras līcim.

"Arco Real Estate" sācis dzīvokļu rezervāciju jaunajā daudzdzīvokļu projektā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.