Menu
 

"Arco Real Estate": Jūnijā pieauga sērijveida dzīvokļu cenas Kauguros, bet samazinājās Salaspilī

  • Autors:  LETA
Jūrmala. Foto: Ivars Ķezbers Jūrmala. Foto: Ivars Ķezbers

Jūnijā pieauga sērijveida dzīvokļu cenas Kauguros, Jūrmalā, bet Salaspilī tās samazinājās, teikts nekustamo īpašumu kompānijas "Arco Real Estate" jaunākajā sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Kauguros jūnijā sērijveida dzīvokļu cenas palielinājās par 0,3% un dzīvokļu viena kvadrātmetra vidējā cena pieauga līdz 617 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2020.gada sākuma dzīvokļu cenas Kauguros kopumā palielinājās par 1,2%.

Savukārt Salaspilī dzīvokļu cenas samazinājās par 0,2%. Sērijveida dzīvokļu vidējā cena Salaspilī saruka līdz 694 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2020.gada sākuma sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī kopumā palielinājās par 0,5%.

Ogrē sērijveida dzīvokļu cenas nemainījās un vidējā cena saglabājās 644 eiro par kvadrātmetru. 2019.gadā dzīvokļu cenas Ogrē kopumā palielinājās par 7%, bet šī gada pirmajā pusē cenu izmaiņas netika konstatētas.

Arī Jelgavā dzīvokļu cenas nemainījās un sērijveida dzīvokļu vidējā cena jūnijā bija 520 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2020.gada sākuma Jelgavā sērijveida dzīvokļu cenas samazinājās par 0,9%. Jelgavā dzīvokļu cenas šī gada jūnijā bija tieši tādā pašā līmenī kā pirms gada.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.