Menu
 

Dārzeņu audzētāja "Mārupes siltumnīcas" apgrozījums pērn pieauga par 10,4%

  • Autors:  LETA
Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

Dārzeņu audzētājs "Mārupes siltumnīcas" pagājušajā gadā strādāja ar 11,004 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 10,4% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga par 57% – līdz 1,809 miljoniem eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Uzņēmuma gada pārskata vadības ziņojumā teikts, ka 2019.gadā kompānija audzēja gurķus un tomātus 8,6 hektāru platībā. Pagājušajā gadā kompānija investēja 613 000 eiro ražošanas modernizācijā.

Savukārt 2020.gadā uzņēmums plāno maksimāli izmantot esošās ražošanas tehnoloģijas, kā arī pievērst uzmanību produkcijas audzēšanas tehnoloģiju pilnveidošanai un ražas novākšanas un uzglabāšanas tehnoloģiju tālākai modernizācijai.

Kompānijas vadība arī norāda, ka nepārtraukti izvērtē situāciju Covid-19 kontekstā. Kompānijas ieskatā uzņēmums spēs pārvarēt šo situāciju.

2018.gadā "Mārupes siltumnīcu" apgrozījums bija 9,969 miljoni eiro, bet peļņa – 1,152 miljoni eiro. "Mārupes siltumnīcas" reģistrētas 2008.gadā un nodarbojas ar dārzeņu audzēšanu segtajās platībās. "Mārupes siltumnīcas" pamatkapitāls ir 7,437 miljoni eiro, un tās vienīgā īpašniece ir SIA "Ezerkauliņi Agro", liecina "Firmas.lv" informācija. Savukārt kompānijas patiesie labuma guvēji ir Kaspars Brunovskis, Kristīne Brunovska-Marinaki, Helmuts Balderis-Sildedzis un Anita Baldere-Sildedze.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.