Menu
 

Siguldā durvis vēris Latvijā 200.veikals "top!"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Ceturtdien apmeklētājiem durvis vēra jaunuzceltais vietējais veikals “top!” Siguldā, Rīgas ielā 2, kopumā nodrošinot 53 darba vietu iedzīvotājiem no Siguldas un tās apkārtnes. Projekta īstenotājs ir SIA “Firma Madara’89”, kas investējis turpat 2 miljonus eiro tirdzniecības un palīgtelpu izveidē un pieguļošās teritorijas labiekārtošanā. Kopējā būvobjekta platība ir 1300 m2, no tiem 775 m2 aizņem veikalu tīkla “top!” tirdzniecības zāle.

Kā norāda uzņēmumā, ēkas tēls radīts domājot par iekļaušanos Siguldas arhitektūrā, izmantoti ainavai raksturīgi un saskanīgi apdares materiāli, siltie toņi, kā arī fasādes apšuvumam izmantota koka apdare. Iekārtota labiekārtota stāvvieta un apzaļumota pieguļošā teritorija. Ir padomāts arī par riteņbraucējiem, izveidojot riteņu novietni.

Tāpat šī ēka celta domājot par ilgtspējību un energoefektivitāti izvēloties gan apgaismojumu, gan iekārtas. Pircēju ērtībām izveidotas arī trīs pašapkalpošanās kases. Zemes gabals tika iegādāts jau 2016. gadā, jaunā veikala būvniecība tika uzsākta šī gada sākumā.

“Kā ierasts, arī šajā veikalā pircējiem būs pieejams plašs svaigās produkcijas klāsts, Latvijā audzēta gaļa, vietējo piensaimnieku produkcija, plašs klāsts augļiem un dārzeņiem no vietējām zemnieku saimniecībām, svaigo zivju piedāvājums. Saviem pircējiem piedāvāsim arī uz vietas gatavoto kulinārijas un konditorejas produkciju, ko būs iespējams arī pasūtīt lielākām un mazākām svinībām,” pastāstīja veikalu tīkla “top!" mārketinga direktore Ilze Priedīte.

“Tāpat, rūpējoties par mūsu darbinieku un pircēju drošību, nodrošinām aizsargstiklus kases zonā, dezinfekcijas līdzekļus un iespēju ievērot distanci plašajās veikala telpās. Mūsu mērķis ir mūsdienīgi veikali, kas klientiem nodrošina augstu apmierinātību un plašu preču pieejamību vienuviet.”

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.