Menu
 

Auto un moto rezerves daļu tirgotājs "Inter Cars Latvija" paplašina loģistikas centru Mārupē

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - facebook.com/intercarslatvija Foto - facebook.com/intercarslatvija

Latvijā vadošais pasažieru un kravas auto un motociklu rezerves daļu tirgotājs SIA "Inter Cars Latvija" turpina izvērst darbību, paplašinot loģistikas centru Mārupē teju trīs reizes, informēja uzņēmuma vadītājs Kaspars Viļumsons.

"Inter Cars Latvija" izmantotās loģistikas centra platības palielināsies no esošajiem 3,7 tūkstošiem kvadrātmetriem līdz 10,6 tūkstošiem kvadrātmetriem. Savukārt preču vērtība, kas ir izvietota noliktavās sezonas laikā, pārsniedz 10 miljonu eiro vērtību.

No loģistikas centra Mārupē tiek apkalpoti ne vien uzņēmumi Latvijā, bet arī Igaunijā un Somijā.

Pēc Viļumsona sacītā, šis ir būtisks solis, jo tas ļauj nostiprināt "Inter Cars Latvija" uzsākto attīstības ceļu – pārtapt no rezerves daļu izplatītāja par loģistikas uzņēmumu, kā arī attīstīt augstas kvalitātes pakalpojumu sniegšanu galapatērētājam, piemēram, centralizēti pārvaldot uzņēmumu auto parkus.

2019.gadā uzņēmums ir strādājis ar 83,5 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 7% vairāk nekā iepriekšējā pārskata periodā. Kopējā peļņa pērn bijusi 1,876 miljoni eiro un salīdzinājumā ar 2018.gadu tā palielinājusies par 6,7%.

"Pašreizējās prognozes liecina, ka 2020.gadā uzņēmuma finanšu rādītāji saglabāsies stabili, iespējams pat ar nelielu pieaugumu. Arī mēs, līdzīgi kā citu transporta nozares uzņēmumi, izteikti izjutām Covid-19 pandēmijas ietekmi aprīlī un maijā. Taču jau jūlijā un augustā pārdošanas apjomi bija atgriezušies sezonai ierastajā līmenī un pat augstāk," stāsta Viļumsons.

SIA "Iner Cars Latvija" ir starptautiskā uzņēmuma "Inter Cars SA", Centrālās un Austrumu Eiropas reģionā lielākā transportlīdzekļu rezerves daļu izplatītāja, filiāle Latvijā. Uzņēmums dibināts 2010.gadā, pašlaik tam ir 18 filiāles 12 pilsētās – Daugavpilī, Gulbenē, Jēkabpilī, Jelgavā, Liepājā, Mārupē, Ogrē, Rēzeknē, Rīgā, Valmierā, Ventspilī un Talsos. Kopumā "Inter Cars" franšīzes uzņēmumos nodarbināti vairāk nekā 500 cilvēku.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.