Menu
 

"Printful" investēs divus miljonus eiro jaunas ražotnes izveidē

  • Autors:  LETA
Foto - facebook.com/draugiemgroup Foto - facebook.com/draugiemgroup

Drukas produktu ražotājs "Printful" investēs divus miljonus eiro jaunas ražotnes izveidē Latvijā, informēja "Draugiem Group", kurā ietilpst "Printful" zīmols, pārstāvis Jānis Palkavnieks.

Viņš norādīja, ka ražotne 2800 kvadrātmetru platībā atradīsies jaunuzceltajā biznesa centrā "Marupe Smart Park". Tajā sākotnēji strādās vairāk nekā 100 darbinieku, tostarp 40 šuvēju. Jaunās telpas arī palīdzēs attīstīt uzņēmuma noliktavas pakalpojumus.

"Printful" izpilddirektors Dāvis Siksnāns pauda, ka uzņēmums strādā visā pasaulē, bet "Printful" ir Latvijas kapitāla uzņēmums. 

"Sarežģītajā pandēmijas laikā "Printful" strauji attīstījās," atzīmēja Siksnāns, piebilstot, ka patlaban izsludinātas 100 vakanču šuvējiem un citām ražošanas un biroja vakancēm.

"Printful" centrālajā birojā Rīgā un ražotnē Mārupē strādā vairāk nekā 400 cilvēku. 

Jau vēstīts, ka "Printful Latvia" pagājušajā gadā strādāja ar 23,125 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir divas reizes vairāk nekā gadu iepriekš, kā arī kompānijas peļņa pieauga gandrīz divas reizes, sasniedzot 8,058 miljonus eiro. Savukārt kopumā "Printful" apgrozījums pērn veidoja 116 miljonus ASV dolāru (106,7 miljonus eiro), kas ir par 49,6% vairāk nekā gadu iepriekš.

"Printful Latvia" reģistrēta 2017.gadā, un tās pamatkapitāls ir 350 000 eiro, liecina "Firmas.lv" dati. Kompānijas patiesie labuma guvēji ir Agris Tamanis un Lauris Liberts.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.