Menu
 

"Arco Real Estate": Septembrī saruka sērijveida dzīvokļu cenas Kauguros

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Septembrī samazinājās sērijveida dzīvokļu cenas Kauguros, bet Jelgavā, Ogrē un Salaspilī tās nemainījās, teikts nekustamo īpašumu kompānijas "Arco Real Estate" jaunākajā sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Kauguros septembrī sērijveida dzīvokļu cenas samazinājās par 0,1% un dzīvokļu viena kvadrātmetra vidējā cena bija 617 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2020.gada sākuma dzīvokļu cenas Kauguros palielinājušās par 1,2%.

Septembrī Ogrē sērijveida dzīvokļu cenas nemainījās, vidējai cenai saglabājoties 644 eiro par kvadrātmetru pozīcijā. 2019.gadā dzīvokļu cenas Ogrē palielinājās par 7%, bet kopš šā gada sākuma cenu izmaiņas nav konstatētas.

Arī Salaspilī dzīvokļu cenas septembrī nemainījās un viena kvadrātmetra vidējā cena saglabājās 693 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2020.gada sākuma sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī kopumā palielinājušās par 0,3%.

Septembrī dzīvokļu cenas nemainījās arī Jelgavā, vidējai cenai saglabājoties 520 eiro apmērā par kvadrātmetru. Kopš 2020.gada sākuma Jelgavā sērijveida dzīvokļu cenas samazinājušās par 0,9%. Jelgavā dzīvokļu cenas ir stabilas četrus mēnešus pēc kārtas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.