Menu
 

Novembrī pieaugušas sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī un Kauguros

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Novembrī pieauga sērijveida dzīvokļu cenas Jelgavā, Ogrē, Salaspilī un Kauguros, teikts nekustamo īpašumu kompānijas "Arco Real Estate" jaunākajā sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Novembrī Ogrē sērijveida dzīvokļu cenas palielinājās par 1%, vidējai cenai pieaugot līdz 655 eiro par kvadrātmetru. 2019.gadā dzīvokļu cenas kopumā Ogrē palielinājās par 7%, bet kopš šī gada sākuma cenas pieaugušas par 2%.

Kauguros, Jūrmalā, 2020.gada novembrī sērijveida dzīvokļu cenas palielinājās par 1%, un viena kvadrātmetra vidējā cena bija 626 eiro. Kopš 2020.gada sākuma dzīvokļu cenas Kauguros kopumā pieaugušas par 3%.

Savukārt Salaspilī dzīvokļu cenas novembrī palielinājās par 0,4%, un sērijveida dzīvokļu viena kvadrātmetra vidējā cena bija 696 eiro. Kopš 2020.gada sākuma sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī kopumā palielinājās par 1%.

Jelgavā dzīvokļu cenas novembrī palielinājās par 2%. Sērijveida dzīvokļu vidējā cena bija 537 eiro par kvadrātmetru. Kopumā dzīvokļu cenas kopš 2020.gada sākuma Jelgavā pieaugušas par 2%.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.