Menu
 

"Madara Cosmetics" saņēmusi balvu par labākajām investoru attiecībām Baltijas "First North" tirgū

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto no arhīva Foto no arhīva

AS "Madara Cosmetics" saņēmusi "Nasdaq Baltic Awards 2021" balvu kā uzņēmums ar labākajām investoru attiecībām Baltijas "First North" tirgū, kas apliecina, ka "Madara Cosmetics" ir caurskatāms, ilgtspējīgs uzņēmums, kas spēj uzrādīt izcilu informācijas atklāšanas praksi un sasniegumus investoru piesaistē alternatīvajā tirgū. Šī ir jau otrā reize, kad uzņēmums iegūst balvu nominācijā "Labākās investoru attiecības First North tirgū", informē "Madara Cosmetics" pārstāve Kristiāna Antonišķe.

"Sveicam "Madara Cosmetics" ar augsto sasniegumu un mērķtiecīgo darbu pie uzņēmuma vērtības pieauguma, kas balstīts skaidri definētos ilgtspējas mērķos un inovatīvās pieejās, kas veicina visu akcionāru vienlīdzīgu iesaisti un līdzdalību uzņēmuma pārvaldībā," pauda "Nasdaq Riga" valdes priekšsēdētāja Daiga Auziņa-Melalksne.

""Madara Cosmetics" komanda saka paldies visiem, kuri novērtē mūsu degsmi izpētīt un atklāt jaunus radošuma horizontus un sinerģiju ekoloģiskajā ķīmijā un pārdomātā patēriņā. Kopā mēs veidojam ilgtspējīgu biznesu, kas ir saudzīgs mūsu planētai un ciena katru dzīvu būtni šajā pasaulē," komentē AS "Madara Cosmetics" valdes priekšsēdētāja Lotte Tisenkopfa-Iltnere.

"Nasdaq Baltic Awards" balva tika iedibināta 2018.gadā, lai ik pēc diviem gadiem izvērtētu un godinātu "Nasdaq" Baltijas biržu uzņēmumu sasniegumus atklātības, labas korporatīvās pārvaldības un investoru attiecību jomā. Balvas mērķis ir izcelt biržas uzņēmumus ar labāko investoru attiecību kvalitāti un akciju cenas pieaugumu biržā, kā arī godināt labāko biržas biedru veikumu un citus ievērojamus gada notikumus, kas būtiski ietekmējuši Baltijas kapitāla tirgus attīstību. Baltijas biržu uzņēmumu un biedru vērtēšanu veic vietējie un starptautiskie uzņēmumu pārvaldības un investoru attiecību eksperti, norāda K.Antonišķe.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.