Menu
 

Siguldas, Krimuldas un Mālpils novada māmiņas aicinātas pieteikties biznesa ideju atbalstam

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – pixabay.com Foto – pixabay.com

No 9.marta līdz 9.aprīlim Siguldas, Krimuldas un Mālpils novada māmiņas, kuras plāno uzsākt uzņēmējdarbību vai vada savu uzņēmumu, aicinātas piedalīties grantu konkursā “Māmiņa. Siguldiete. Uzņēmēja” un pretendēt uz finansējumu apmērā līdz 2000 eiro savas biznesa idejas attīstīšanai. Siguldas novadā kopēja pieejamā atbalsta summa ir 8000 eiro, informē Siguldas novada pašvaldībā.

Siguldas novada teritorijā konkursam var pieteikties māmiņas, kuras ir deklarētas Siguldas novadā, audzina bērnu vecumā līdz 8 gadiem un plāno uzsākt uzņēmējdarbību, vai šo sieviešu dibinātie uzņēmumi, kuri reģistrēti pirms ne vairāk kā 24 mēnešiem, vai jau reģistrētās saimnieciskās darbības veicējas, kuras plāno attīstīt jaunu produktu vai pakalpojumu.

Iesniegtos projektus vērtēs žūrijas komisija, kuras sastāvā būs pārstāvis no AS “Attīstības finanšu institūcija Altum”, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Siguldas Biznesa inkubatora, Siguldas novada uzņēmēju konsultatīvās padomes un Krimuldas un Mālpils novada uzņēmējs, vēsta pašvaldībā.

24.martā plkst. 16.00 platformā “Zoom” tiks rīkots informatīvais seminārs, kurā savā konkursa un uzņēmējdarbības pieredzē dalīsies iepriekšējā gada konkursa granta saņēmēja un zīmola “NutriBoom” radītāja Ilze Kalniņa. 

Pieteikšanās semināram, konkursa nolikums un cita informācija pieejama šeit.

 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.