Menu
 

Siguldā pēc rekonstrukcijas atvērts veikals-noliktava "Labais"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Investējot gandrīz 250 000 eiro, pārtikas un nepārtikas preču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības uzņēmums SIA “Firma Madara 89” Siguldā durvis vēris renovētajam veikalam-noliktavai “Labais”. Tā kopējā platība ir 486 kvadrātmetri, nodrošinātas 13 darba vietas, informēja uzņēmumā.

“Esam gandarīti par paveikto, jo veikals kļuvis mūsdienīgāks, ar jaunu ergonomiskas tirdzniecības aprīkojumu, tirdzniecības zālē izmantots energoefektīvs apgaismojums, pircēju ērtībai uzstādītas trīs pašapkalpošanās un divas klasiskās kases. Domājot par ilgtspēju, nodrošināsim stikla taras savākšanu un tās nodošanu tālākā pārstrādē,” pavēstījis veikalu tīkla “Labais” mazumtirdzniecības direktors Sandis Muižarājs.

“Veikalu “Labais” mērķis ir radīt mūsdienīgas iepirkšanās vietas, kas ir atšķirīgas no tradicionālajiem veikaliem – veikalus-noliktavas, kas pircējiem nodrošina paplašinātu dzērienu, alkohola un alus sortimentu, pārtikas un nepārtikas preces lielos iepakojumos, kā arī pamatsortimentu pārējās preču grupās gan ģimenes vajadzībām, gan mazajam biznesam par ikdienā labām cenām,” teikts uzņēmuma paziņojumā.

“Firma Madara’89” dibināta 1993. gadā un ir viens no Latvijas lielākajiem pārtikas un nepārtikas preču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības uzņēmumiem ar 100% vietējo Latvijas kapitālu. Kopumā SIA “Firma Madara’89” atvēris jau 103 veikalus “top!” un ‘‘mini top!’’, 11 “Labais”, 6 “Skapis” un 4 “Pasēdnīca” dažādās Latvijas pilsētās un ciemos, kā arī nodrošina preču piegādi no diviem loģistikas centriem Rīgā un Smiltenē.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.