Menu
 

Jūrmalā atvērta jauna "Mēness aptieka"

Jūrmalā atvērta jauna "Mēness aptieka" www.menessaptieka.lv

Jūrmalā atvērta jauna "Mēness aptieka", informēja Veselības grupas "Repharm" komunikācijas vadītāja Līga Ribkinska. Jaunā aptieka "Mēness aptieka 74" atrodas Kauguros, tirdzniecības centrā "Līgo", Raiņa ielā 112b.

"Mēness aptieka 74" Kauguros iekārtota atbilstoši mūsdienīgām aptiekas prasībām. Jaunās aptiekas aprīkojumam un mūsdienīgas darba vides radīšanā ieguldīti vairāk nekā 30 000 eiro.

Medikamentu tirgotāja "Sentor Farm aptiekas" valdes priekšsēdētājs Dmitrijs Juskovecs sacīja, ka kompānijai ir būtiski, lai aptieku vide ir ērta kā farmaceitam, tā pacientam. Tāpat būtiski ir, lai mūsdienīgās aptiekas veidols veicinātu saskarsmi ar klientiem.

Kā ziņots, "Sentor Farm aptiekas" pērn strādāja ar 137,672 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 10,9% vairāk nekā gadu iepriekš, bet peļņa saruka 14,2 reizes un bija 234 937 eiro

Kompānija reģistrēta 2003.gada oktobrī, un tās pamatkapitāls ir 199 000 eiro.

"Sentor Farm aptiekas" ir aptiekas "Mēness aptieka" zīmola īpašniece. Kompānijas pamatdarbība ir farmaceitisko izstrādājumu, kā arī medicīnas un ortopēdisko preču mazumtirdzniecība.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.