Menu
 

Kokapstrādes uzņēmums "Kronus" atklājis ražošanas / noliktavas un biroju ēku Salaspilī

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - facebook.com/SIAKronus Foto - facebook.com/SIAKronus

Kokapstrādes uzņēmums SIA “Kronus” atklāj jaunu ražošanas/noliktavas un biroju ēku Salaspilī. Tā nodrošinās aptuveni 80 darbavietas, tajā skaitā 30 jaunas darbavietas ražošanā.

Kā informēja uzņēmumā, jaunajā ēkā atradīsies daļa no uzņēmuma administrācijas, noliktava un ražošanas cehs, kurā 4336 kvadrātmetru platībā tiks komplektēta un iepakota dārzkopības produkcija. Telpu kopēja platība ir 4897 m2.

Neraugoties uz pandēmiju, divu gadu laikā “Kronus” būtiski palielinājis darbinieku skaitu. Šobrīd administrācijā strādā vairāk kā 100 cilvēku, tāpēc vietas vecajās biroja telpās nepietiek. Lēmums atvērt jaunu ražošanas/noliktavas cehu saistīts ar DIY (do it yourself – dari pats) un dārzkopības segmentu strauju attīstību, kas ir samērā jauns darbības virziens.

"Pēdējo četru gadu laikā koka iepakojuma, jo īpaši palešu apmaļu, tirgus ir kļuvis ļoti nepastāvīgs un neprognozējams. Svārstības izraisīja konkurences palielināšanos iepakojuma ražotāju vidū un lika mums īstenot darbības dažādošanas stratēģiju, kā vienu no darbības virzieniem izvēloties DIY un dārzkopības produktu attīstību. Šis solis izrādījās visai veiksmīgs: pēdējo divu gadu laikā visā pasaulē tika novērots pieprasījuma pieaugums,” uzņēmuma paziņojumā citēts SIA “Kronus” izpilddirektors Andrejs Dikins.

“Pandēmijas laikā visā pasaulē cilvēki bija spiesti palikt mājās un atrast hobijus un atpūtas veidus, kurus var realizēt mājās. Visā pasaulē, arī Latvijas tirgū, pieprasījums pēc produkcijas pieaug. Palielinot ražošanas un pakošanas ceha platību, varēsim sniegt pakalpojumus DIY un dārzkopības segmentu klientiem visā pasaulē".

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.