Menu
 

"Madara Cosmetics" koncerna apgrozījums deviņos mēnešos pieaudzis par 21%

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Kosmētikas ražotāja "Madara Cosmetics" koncerna apgrozījums šogad deviņos mēnešos bija 14,8 miljoni eiro, kas ir par 21% vairāk nekā 2020.gada attiecīgajā periodā, teikts kompānijas sniegtajā informācijā biržai "Nasdaq Riga".

Tostarp 2021.gada trešajā ceturksnī "Madara Cosmetics" koncerna apgrozījums palielinājies par 22% salīdzinājumā ar pagājušā gada trešo ceturksni, sasniedzot 4,9 miljonus eiro.

Kompānijas pārstāvji arī informē, ka šogad trešajā ceturksnī "Madara Cosmetics" apgrozījums Latvijā pieauga par 32%, apgrozījums  pārējās Eiropas Savienības valstīs palielinājās par 17%, bet apgrozījums ārpus Eiropas Savienības pieauga 2,3 reizes.

"Trešajā ceturksnī esam veiksmīgi attīstījuši "Madara Cosmetics" tiešos e-komercijas kanālus. E-komercijas īpatsvars sasniedza līdz šim augstāko rādītāju - 48% no mātesuzņēmuma apgrozījuma. Tiešās e-komercijas īpatsvars audzis par 18 procentpunktiem, salīdzinot ar attiecīgo periodu pērn," norāda kompānijas pārstāvji.

Tāpat kompānijas pārstāvji atzīmē, ka "Madara Cosmetics" vadības iepriekš paziņotais apgrozījuma mērķis 2023.gadam joprojām ir 27 miljoni eiro.

Jau vēstīts, ka "Madara Cosmetics" koncerns pagājušajā gadā strādāja ar 16,075 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 39,2% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt koncerna peļņa pieauga 2,2 reizes un bija 3,445 miljoni eiro.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.