Menu
 

Izbeigts "Carnikavas konservu" maksātnespējas process

  • Autors:  LETA
Ilustratīvs attēls. Ilustratīvs attēls. Foto: pixabay.com

Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa ir izbeigusi zivju pārstrādes uzņēmuma "Carnikavas konservi" maksātnespējas procesu, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.

Maksātnespējas kontroles dienesta (MKD) interneta vietnē norādīts, ka maksātnespējas process izbeigts, jo ziņojumā par parādnieka mantas neesamību izteikts priekšlikums izbeigt maksātnespējas procesu un nav panākta vienošanās par maksātnespējas procesa finansēšanas avotu.

Savukārt "firmas.lv" pieejamā informācija liecina, ka uzņēmums šajās dienās tiks izslēgts no pievienotās vērtības nodokļu maksātāju reģistra. Lēmums par maksātnespējas procesa izbeigšanu nav pārsūdzams.

Jau vēstīts, ka ar maksātnespējas pieteikumu tiesā vērsās pats uzņēmums "Carnikavas konservi". Informācija Valsts ieņēmumu dienesta (VID) mājaslapā liecina, ka uzņēmumam šā gada 7. martā bija izveidojies 1,66 miljonu eiro liels nodokļu parāds valstij. Informācija "Firmas.lv" liecina, ka "Carnikavas konservi" pērn neguva ieņēmumus no pamatdarbības, bet uzņēmuma zaudējumi veidoja 329 477 eiro.

Uzņēmums ir reģistrēts 2000. gadā, un tā pamatkapitāls ir 478 520 eiro. Kompānijas lielākais īpašnieks ir Leonīds Sidorovs (79,87%).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.