Menu
 

"Gaso" Jelgavas iecirkņa vietā Olaines novadu turpmāk apkalpos Rīgas iecirknis

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - "Gaso" Foto - "Gaso"

Sākot no 1.jūnija, akciju sabiedrības "Gaso" Jelgavas iecirkņa apkalpes zonā ietilpstošās Olaines novada sadales gāzesvadu sistēmas ekspluatāciju, kā arī mājsaimniecību un juridisko klientu apkalpošanu un avārijas izsaukumu apkalpošanu turpmāk nodrošinās Rīgas iecirknis un Kontaktu centrs. No 1.jūnija klientu apkalpošana Zemgales ielā 29, 24. telpā, Olainē, tiks pārtraukta, informē uzņēmumā. 

"Gaso" norāda, ka klientu apkalpošana klātienē nenotiek. Kā līdz šim konsultācijas iespējams saņemt, zvanot "Gaso" Kontaktu centram pa tālruni 67369938 vai rakstot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., kā arī "Gaso" tīmekļvietnē www.gaso.lv.

Kā atgādina uzņēmumā, "Gaso" ir vienīgais dabasgāzes sadales sistēmas operators Latvijā, kas nodrošina dabasgāzes piegādi no pārvades sistēmas līdz galapatērētājiem. Uzņēmums nodrošina sadales infrastruktūras attīstību, dabasgāzes pieslēgumu izbūvi, sistēmas ekspluatāciju un dabasgāzes uzskaiti, kā arī avārijas dienesta darbību. Akciju sabiedrība "Gaso" ir dibināta 2017.gada 22.novembrī, nodalot no akciju sabiedrības "Latvijas gāze" sadales sistēmas darbību un izpildot Eiropas Savienības un valsts prasības par dabasgāzes sadales sistēmas neatkarības nodrošināšanu. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir "Latvijas gāze", AS "Gaso" ir pilnībā regulēts uzņēmums un darbojas tikai Latvijas teritorijā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.