Menu
 

Viesnīcas "Hotel Jūrmala SPA" apgrozījums pērn sarucis par 43,9%

  • Autors:  LETA
Foto - hoteljurmala.com Foto - hoteljurmala.com

Viesnīca SIA "Hotel Jūrmala SPA" pagājušajā gadā strādāja ar divu miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 43,9% mazāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas zaudējumi pieauga par 43,3% un bija 432 585 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Gada pārskata vadības ziņojumā norādīts, ka apgrozījuma kritums pagājušajā gadā saistīts ar Covid-19 pandēmiju - tās dēļ valstī izsludināto ārkārtējo situāciju laikā viesnīca bija spiesta apturēt darbību un arī pārējo pakalpojumu sniegšanu. Kopumā 2021.gadā viesnīca bija slēgta 4,5 mēnešus.

"Hotel Jūrmala SPA" vadība arī atzīmē, ka 2021.gadā viesnīcas noslodze minēto apstākļu dēļ būtiski samazinājās. "Hotel Jūrmala SPA" realizācijas rentabilitāte pērn, salīdzinot ar 2020.gadu, samazinājās par 13,1%.

Vienlaikus vadības ziņojumā minēts, ka, neskatoties uz izveidojušos situāciju, uzņēmums šajā gadā ir spējis kāpināt ieņēmumu apmēru un pakāpeniski atgriežas 2019.gada līmenī. 

Starp 2022.gada galvenajiem darbības uzdevumiem "Hotel Jūrmala SPA" vadība izvirzījusi viesnīcas darbības veiksmīgu atjaunošanu pēc ārkārtējās situācijas beigām, kā arī apgrozījuma kāpināšanu vismaz līdz 2019.gada līmenim.

Uzņēmuma vadība norāda, ka karadarbība Ukrainā un ar to saistībā ieviestās sankcijas samazina un ierobežo ekonomikas attīstību valstī un pasaulē. Nav prognozējams, kā situācija varētu attīstīties nākotnē, un līdz ar to pastāv ekonomikas attīstības nenoteiktība, tomēr "Hotel Jūrmala SPA" vadība uzskata, ka spēs pārvarēt situāciju.

2020.gadā "Hotel Jūrmala SPA" strādāja ar 3,563 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 39,4% mazāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas zaudējumi pieauga 5,2 reizes un bija 301 864 eiro.

Kompānija reģistrēta 2004.gada augustā, un tās pamatkapitāls ir 1,507 miljoni eiro. "Hotel Jūrmala SPA" pieder Igaunijā reģistrētam uzņēmumam "Hotell Jurmala", bet tās patiesie labuma guvēji ir divi Igaunijas valstspiederīgie - Olavs Mīls un Marcels Vichmans.

"Hotel Jūrmala SPA" pamatdarbība ir viesnīcas, restorāna, SPA, sporta un konferenču centru un skaistumkopšanas salona pakalpojumu sniegšana.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.