Menu
 

Kauguros atvērs Jūrmalā pirmo "Lidl" veikalu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - www.facebook.com/lidllatvija Foto - www.facebook.com/lidllatvija

Jau nākamnedēļ, 16.jūnijā, plkst.7.00 Kauguros, Talsu šosejā 40, tiks atklāts pirmais “Lidl” veikals Jūrmalā. Jaunā veikala uzcelšanā, kā arī tuvākās apkārtnes labiekārtošanā un satiksmes infrastruktūras uzlabošanā, mazumtirdzniecības uzņēmums “Lidl Latvija” ir investējis vairāk nekā 5,6 miljonus eiro. Veikalā arī radītas gandrīz 60 darbavietas, informē uzņēmuma pārstāvji.

Jaunais “Lidl” veikals novietots pie vienas no aktīvākajām pilsētas maģistrālajām ielām, piedāvājot Kauguru un Jūrmalas iedzīvotājiem, kā arī tuvākā reģiona iedzīvotājiem iepirkties pa ceļam uz darbu vai mājām.

Par “Lidl” līdzekļiem labiekārtota veikala tuvākā apkārtne – uzlabota kājāmgājēju un autobraucēju izmantotā infrastruktūra. Pie veikala esošās Raudas ielas modernizēšanā un asfaltēšanā investēti gandrīz 300 000 eiro. “Lidl” klientu vajadzībām iekārtota autostāvvieta 102 automašīnām. Četras stāvvietas iekārtotas cilvēkiem ar invaliditāti, bet divas stāvvietas paredzētas ģimenēm. Velosipēdistu vajadzībām uzstādīti deviņi velostatīvi, norāda “Lidl Latvija” pārstāvji.

Teritoriju ap “Lidl” veikalu zaļāku darīs 293 jauni košumkrūmi un koku lielstādi, kas te iestādīti gandrīz 39 000 eiro vērtībā. Kā visi “Lidl” veikali Latvijā, jaunais veikals izmanto vienīgi 100% Latvijā ražotu “zaļo elektrību”. Kauguru “Lidl” veikalā arī izbūvētas taras depozīta pieņemšanas un apstrādes telpas, kas sāks darboties no 16.jūnija.

Jaunu veikalu regulāra atklāšana Latvijā ir daļa no “Lidl” veikalu tīkla paplašināšanas stratēģijas, kas aizsākās 2021.gada 7.oktobrī ar 15 veikalu vienlaicīgu atklāšanu Rīgā un valsts reģionu pilsētās. Līdz ar jauno veikalu Jūrmalā, Latvijā kopumā būs jau 19 “Lidl” veikali, vēsta uzņēmumā.

Mazumtirdzniecības uzņēmums “Lidl” ir daļa no Nekarzulmā (Vācijā) bāzētās “Schwarz Group”. Ar aptuveni 11 900 veikaliem un vairāk nekā 200 loģistikas centriem "Lidl" pašlaik strādā 31 valstī, kā arī ir pārstāvēts Āzijā. "Lidl" pašlaik strādā vairāk par 360 000 darbinieku. Globāli strādājošās “Schwarz Group” apgrozījums 2021.finanšu gadā sasniedza 132,3 miljardus eiro. SIA “Lidl Latvija” izveidots 2018.gada februārī, atgādina uzņēmuma pārstāvji.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.