Menu
 

Pulksteņu remonts Baltic Watches veikalā Rīgā

  • Autors:  Apmaksāta reklāma
Pulksteņu remonts Baltic Watches veikalā Rīgā

Dažreiz mums var šķist, ka par daudz ko pārmaksājam, ka dažādi servisi un pakalpojumi ir pa spēkam mums pašiem, taču ir jāsaprot brīži, kad kvalitāte jāliek pirmajā vietā un jādod uzticība pieredzējušiem meistariem, daudz nedomājot par iztērētajiem līdzekļiem. Šāds gadījums noteikti ir pulksteņa remonts. Tas ir smalks un sarežģīts arods un tikai profesionālis spēs parūpēties par jums tik dārgo rokas pulksteni.

Baltic Watches ir augstas klases pulksteņu veikals un darbnīca Rīgā, kas spēs apmierināt pat visprasīgāko klientu. Apmeklējiet veikalu Vecrīgā, Jāņa ielā 3 vai izpētiet mājaslapu balticwatches.com un pārliecinieties ar savām acīm.

Kāpēc tieši Baltic Watches?

Kvalitātes zīmogs. Kvalitāte parasti ir svarīgākais, ko sagaidām, kad izvēlamies kādu pakalpojumu, un šajā gadījumā tas nav nekāds izņēmums, īpaši tādēļ, ka runa ir par tik delikātiem mehānismiem, kā pulksteņa mehānismi. Baltic Watches visai komandai ir gadiem krāta pieredze gan klientu apkalpošanā, gan pulksteņu remontā, un jūs varēsiet būt droši, ka nododat savu laikrādi pieredzējušās rokās.

Profesionāli pulksteņmeistari. Visi meistari ir savas jomas speciālisti, kas skolojušies prestižās darbnīcās Šveicē. Jebkuras jomas speciālisti tiek augstu vērtēti, šajā gadījumā it īpaši, jo tā nudien nav tā plaši piekopta profesijas izvēle. Tomēr Rīgā ir pieejami šī amata meistari, kas izglītojušies pie labākajiem pasaulē un turpina sevi pilnveidot katru dienu, strādājot un krājot pieredzi. Tā ir viņu kaislība.

Jaunākās tehnoloģijas. Kvalitatīvam remontam nepietiek tikai ar prasmīgām rokām, tām jādod arī labākie materiāli, aprīkojums un rezerves detaļu daudzveidība. Baltic Watches spēj nodrošināt savus meistarus ar visu iepriekšminēto, lai viņi varētu veikt remontu jebkādas sarežģītības pakāpes defektiem. Kā gan citādāk, ja meistariem ir pieejama labākā aparatūra un instrumenti. Specializējoties tieši uz Šveices pulksteņiem ir rasta iespēja veikt remontu tepat Rīgā, izmantojot oriģinālās detaļas tieši no ražotāja.

Pulksteņu remonts Baltic Watches piedāvā plašu pakalpojumu spektru, piemēram, vispārējā diagnostika, korpusa restaurācija, tīrīšana ar ultraskaņu un daudzi citi. Galvenais pulksteņu darbnīcas speciālists E. Undelis ļoti labi zina, cik svarīgi ir nepārtraukti turpināt attīstīties un izglītot sevi, tādēļ visa komanda ik gadu apmeklē Bergron rūpnīcu Šveicē, lai iepazītos ar jaunākajiem sasniegumiem un risinājumiem pulksteņu inženierijā.

Pulksteņu remonta smalkais darbs, it īpaši augstas klases rokas pulksteņiem, prasa arī augstu meistarības un izglītības pakāpi. Mums ir paveicies, ka arī tepat pie mums Rīgā ir pieejami šādi pakalpojumi, turklāt visaugstākajā kvalitātē. Delikātais process prasa augstu atbildības sajūtu no meistara puses, ko šie speciālisti ļoti labi apzinās. Nav vērts arī žēlot līdzekļus, lai aprūpētu savu rokas pulksteni un, glabājot to vairākus gadus, nododot to nākamajām paaudzēm, tā vērtība tikai celsies ne tikai naudas izteiksmē, bet arī emocionāli.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.