Menu
 

Ādažu novada Jauno uzņēmēju atbalsta konkursā līdzfinansējumu 2000 eiro saņems divi projekti

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - adazi.lv Foto - adazi.lv

Ādažu novada pašvaldība šogad jau septīto reizi organizēja novada jauno uzņēmēju atbalsta konkursu. Konkursa mērķis ir veicināt jauno komersantu veidošanos Ādažu novadā, sekmējot jaunu darba vietu radīšanu, jaunu produktu un pakalpojumu piedāvājuma paplašināšanu. Pieteikšanās konkursam noslēdzās 20.jūnijā, un tika saņemti divi projektu pieteikumi, liecina pašvaldības publicētā informācija.

7.jūlijā noslēdzās projektu vērtēšanas otrā kārta, kurā projekts “Zīmola “Your capsule wear” izveidošana” ieguva 43,7 punktus, savukārt projekts “Lāču ražotne” ieguva 29,3 punktus. Pamatojoties uz saņemto vērtējumu, projektu vērtēšanas komisija pieņēma lēmumu apstiprināt pašvaldības līdzfinansējumu abu projektu īstenošanai 2000 eiro apmērā katram.

Kā vēsta Ādažu novada pašvaldība, projekta “Zīmola “Your capsule wear” izveidošana” ietvaros paredzēts izveidot apģērbu kolekciju, kas sastāvētu no neitrālu toņu un klasiska piegriezuma apģērbiem, kurus būtu iespējams savstarpēji kombinēt radot daudzas kombinācijas tādējādi samazinot “ātrās modes apģērbu” patēriņu. Apģērbus plānots šūt Latvijā un ar interneta veikala palīdzību pārdot gan Latvijā, gan ārpus tās.

Savukārt projekts “Lāču ražotne” paredz radīt ekskluzīvu suvenīru rotaļlietu lācīšu veidolā, kas no pašreiz tirgū pieejamām rūpnieciski ražotajām rotaļlietām atšķirsies ar individualitāti un, pievēršot uzmanību detaļām, plāno radīt lācīšus ar katram īpašo vēsturi un dvēseli. Projekta īstenotāji plāno arī radīt komplektu, no kura sastāvdaļām un sekojot instrukcijām pircējs varētu radīt savu lācīti pats.

Līgumi ar līdzfinansējuma saņēmējiem par projektu īstenošanu tiks slēgti pēc uzņēmuma / saimnieciskās darbības veicēja / individuālā komersanta reģistrācijas un citu nepieciešamo dokumentu saņemšanas pašvaldībā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.