Menu
 

Dārzeņkopības kompānijas "Mārupes siltumnīcas" apgrozījums pērn pieaudzis par 3,3%

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Dārzeņkopības kompānija SIA "Mārupes siltumnīcas" pagājušajā gadā strādāja ar 11,704 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 3,3% vairāk nekā gadu iepriekš, vienlaikus kompānijas peļņa pieauga par 7,3% - līdz 2,551 miljonam eiro, liecina "Firmas.lv" publiskotā informācija.

Kompānijas gada pārskata vadības ziņojumā skaidrots, ka "Mārupes siltumnīcas" 2021.gadā audzēja gurķus un tomātus 8,6 hektāru platībā, vidēji gadā nodarbinot 123 darbiniekus.

Vienlaikus pērn "Mārupes siltumnīcas" veica investīcijas 2,278 miljonu eiro apmērā ražošanas modernizācijā.

Šajā gadā kompānija plāno maksimāli izmantot esošās ražošanas tehnoloģijas, kā arī pievērst uzmanību produkcijas audzēšanas tehnoloģiju pilnveidošanai un novākšanas un uzglabāšanas tehnoloģiju tālākai modernizācijai.

2020.gadā "Mārupes siltumnīcas" strādāja ar 11,327 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 2,9% vairāk nekā gadu iepriekš, vienlaikus kompānijas peļņa pieauga par 31,4% - līdz 2,378 miljoniem eiro.

"Mārupes siltumnīcas" reģistrētas 2008.gadā un nodarbojas ar dārzeņu audzēšanu segtajās platībās. "Mārupes siltumnīcas" pamatkapitāls ir 7,437 miljoni eiro, un tās vienīgā īpašniece ir SIA "Ezerkauliņi Agro". Savukārt kompānijas patiesie labuma guvēji ir Kaspars Brunovskis un Kristīne Brunovska.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.