Menu
 

"Putnu fabrikas Ķekava" padomes locekli Jonu Bakši nomainījis finansists Mažvīds Šileika

  • Autors:  LETA
Foto - LETA Foto - LETA

AS "Putnu fabrikas Ķekava" padomes līdzšinējo locekli Jonu Bakši ir nomainījis pieredzējis finansists Mažvīds Šileika, aģentūru LETA informēja "Putnu fabrikas Ķekava" pārstāve.

Tāpat viņa norādīja, ka Šileika kopš 2020.gada sākuma ir arī AB "Linas Agro Group" finanšu direktors. Taču plašāku informāciju par šīm izmaiņām padomē kompānijas "Putnu fabrika Ķekava" pārstāvji aģentūrai LETA nesniedza.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka izmaiņas padomē reģistrētas 15.augustā. Darbu uzņēmuma padomē turpina Darjus Zubass un Arūns Zubass.

Jau ziņots, ka "Putnu fabrika "Ķekava"" pagājušajā finanšu gadā, kas ilga no 2020.gada 1.jūlija līdz 2021.gada 30.jūnijam, strādāja ar 72,994 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 3,1% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas zaudējumi palielinājās 2,7 reizes un bija 2,199 miljoni eiro.

Kompānija reģistrēta 1991.gadā, un tās pamatkapitāls ir 18,928 miljoni eiro. Kompānijas "Putnu fabrika "Ķekava" akciju kontrolpakete pieder Lietuvas holdingam "Linas Agro Group", kurā ietilpst arī "Lielzeltiņi", "Broileks", "Cerova" un "PFK Trader".

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.