Menu
 

"Mārupes siltumnīcām" siltumnīcas pārbūvi par 4,308 miljoniem eiro veiks "Goldingen Invest"

  • Autors:  LETA
Foto - www.marupessiltumnicas.lv Foto - www.marupessiltumnicas.lv

Dārzeņkopības uzņēmumam SIA "Mārupes siltumnīcas" siltumnīcas pārbūvi zaļo lapu salātu audzēšanai par 4,308 miljoniem eiro veiks SIA "Goldingen Invest", liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

"Mārupes siltumnīcu" izsludinātajā iepirkumu konkursā pieteicās trīs pretendenti. "Goldingen Invest" piedāvātā līgumcena ir 3 560 533,29 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN), savukārt līgumcena ar PVN būtu 4 308 245,28 eiro.

Iepirkumam pievienotajā tehniskajā specifikācijā norādīts, ka trešās siltumnīcas pārbūves laikā paredzēts veikt siltumnīcas pārbūves būvdarbus, tehnoloģisko iekārtu un aprīkojuma uzstādīšanu un pieslēgšanu kopējām komunikācijām un ievadīšanu darba režīmā. Projekts tiks līdzfinansēts ar Eiropas Lauksaimniecības garantiju fonda līdzekļiem.

2021.gadā "Mārupes siltumnīcas" strādāja ar 11,704 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 3,3% vairāk nekā gadu iepriekš, vienlaikus kompānijas peļņa pieauga par 7,3% un bija 2,551 miljonam eiro. 

"Mārupes siltumnīcas" reģistrētas 2008.gadā un nodarbojas ar dārzeņu audzēšanu segtajās platībās. "Mārupes siltumnīcas" pamatkapitāls ir 7,437 miljoni eiro, un tās vienīgais īpašnieks ir SIA "Ezerkauliņi Agro". Savukārt "Ezerkauliņi Agro" pieder Kasparam Brunovskim (25%), Kristīnei Brunovskai (25%), Diānai Balderei-Sildedzei (20%), Anitai Balderei-Sildedzei (15%) un Helmutam Balderim-Sildedzim (15%).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.