Menu
 

Siguldā būvēs jaunu "Circle K" degvielas uzpildes staciju

  • Autors:  LETA
Siguldā būvēs jaunu "Circle K" degvielas uzpildes staciju arhīvs

Siguldā, pretī tirdzniecības centram "Šokolāde", starp Vidzemes šoseju un Saules ielu, SIA "Circle K Latvia" plāno būvēt jaunu degvielas uzpildes staciju (DUS), aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā. Pašlaik Siguldā jau darbojas SIA "Circle K Latvia" pašapkalpošanās jeb automātiskā DUS Vidzemes šosejā 12.

Vietā, kur tiks būvēta jaunā DUS, patlaban notiek sagatavošanas darbi.

Inženierkomunikāciju tīklu izbūvi, kā arī pašu būvniecību veiks SIA "Energoremonts Rīga", savukārt AS "Sadales tīkls" objektam izveidos elektrības pieslēgumu, bet SIA "Lattelecom" - sakaru tīklus.

Labvēlīgos laikapstākļos jau šogad plānots uzbūvēt degvielas uzglabāšanas rezervuārus, kā arī stacijas ēkas pamatus. Ēkas pamatu izbūvei pāļi netiks dzīti, bet gan urbti, lai apkārtējo teritoriju īpašnieki un iedzīvotāji nejustu troksni un zemes vibrāciju.

Tuvākajā laikā īpašumam tiks izveidots arī pagaidu piebraucamais ceļš no Pulkveža Brieža ielas.

Aptuveni 0,5 hektāru teritorijā plānots ierīkot pilna servisa "Circle K" staciju, radot desmit jaunas darbavietas. Jaunajā DUS būs pieejami trīs degvielas uzpildes iekārtas vieglajiem transportlīdzekļiem un viena smagajām automašīnām, iekļaujot iespēju "AdBlue" šķīduma uzpildei.

Paredzēts, ka stacijā atradīsies jauna koncepta veikals ar atpūtas zonu un paplašinātu ēdienu piedāvājumu, automazgātava, kā arī būs servisa zona ar gaisa, ūdens iekārtu un putekļsūcēju transportlīdzekļu apkopei.

Automašīnu elektrouzlādes punkts pagaidām stacijā netiek plānots.

Iecerēts, ka jaunās DUS "Sigulda" atklāšana notiks nākamā gada vasarā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.