Menu
 

Maija beigās ar plašu programmu sāksies Ķekavas novada uzņēmēju dienas

  • Autors:  Apriņķis.lv
Attēls - publicitātes Attēls - publicitātes

No 29.maija līdz 3.jūnijam norisināsies septītās Ķekavas novada uzņēmēju dienas, aicinot uz digitālajam mārketingam un uzņēmēju atbalsta iespējām veltītām tiešsaistes lekcijām, Uzņēmēju gada balvas pasniegšanas ceremoniju, kā arī šī gada jaunumu – pirmajām “Ķekavas novada garšu cīņām”, kas notiks 3.jūnijā Vasaras ievadfestivāla laikā Rāmavā.

Uzņēmēju dienas sniedz iespēju Ķekavas novada uzņēmējiem apgūt noderīgas zināšanas sava biznesa attīstībai, dibināt jaunus biznesa kontaktus un stiprināt saites ar pašvaldību. Šī gada uzņēmēju dienas izcelsies ar bagātīgu pasākumu programmu, kas iesāksies digitālajā vidē, bet noslēgsies Vasaras ievadfestivālā, pulcējot plašāku apmeklētāju loku, informē Ķekavas novada pašvaldībā.

No 29.maija līdz 1.jūnijam esošie vai topošie uzņēmēji aicināti apmeklēt tiešsaistes lekcijas – 29.maijā plkst.18.30–19.30 biznesa treneris Edgars Untāls atklās pārdošanas mākslas noslēpumus, 30. un 31.maijā plkst.18.00–19.00 digitālā mārketinga speciāliste Laila Vīksna apmācīs sociālo mediju mārketingā un “Google” reklāmā, savukārt 1.jūnijā plkst.18.00–19.00 Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) Klientu apkalpošanas nodaļas vadītāja Ilga Maļina pastāstīs par Eiropas biznesa atbalsta tīklu un Eiropas fondu piesaisti. Lai saņemtu pieslēgšanās saiti un piedalītos lekcijās, nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās. Visas pieteikumu formas atrodamas kekava.lv/uznemejudienas2023.

Arī šī gada uzņēmēju dienas neiztiks bez Uzņēmēju brokastīm, kas norisināsies 2.jūnijā no plkst.9.00 līdz 11.00 Ķekavā Jaunu ideju centrā. Ar Ķekavas novada uzņēmējiem tiksies Ķekavas novada domes priekšsēdētājs Juris Žilko, Ķekavas novada uzņēmēju biedrības valdes priekšsēdētājs un “Zemgus poligrāfijas” valdes priekšsēdētājs Ervīns Lasmanis, kā arī pārstāvji no Ropažu novada uzņēmēju biedrības un Latvijas veiksmes stāsta – uzņēmuma “Printful Latvija”, vēsta pašvaldībā.

Septītās Ķekavas novada uzņēmēju dienas vēsturē ieies ar pirmajām “Ķekavas novada garšu cīņām”, kad pasākuma apmeklētāji kopīgi meklēs novada garšu – pēc oriģinālas receptes no vietējiem produktiem gatavotu ēdienu, kas iemieso novada būtību. Konkursam var pieteikties līdz 22.maijam. Konkursa uzvarētājs tiks noskaidrots bezmaksas degustācijas laikā, 3.jūnijā, plkst.11.00–13.00, biznesa centrā “Rāmava”.

Tāpat Vasaras ievadfestivālā Rāmavas biznesa centra teltī no plkst 9.00 līdz plkst.11.00 norisināsies “LTRK biznesa randiņš” ar diskusiju par uzņēmējdarbības nākotni, savukārt plkst.11.10–13.10 notiks tūrisma uzņēmēju tikšanās, stāsta pašvaldības pārstāvji.

Ķekavas novada uzņēmēju dienas nu jau tradicionāli noslēgsies ar Uzņēmēju gada balvas pasniegšanas ceremoniju, godinot aizvadītā gada veiksmīgākos Ķekavas novada uzņēmumus 11 nominācijās: “Gada darba devējs”, “Gada ražotājs”, “Gada pakalpojumu sniedzējs”, “Gada mājražotājs/amatnieks”, “Gada jaunietis uzņēmējdarbībā”, “Gada inovācija”, “Gada labdaris”, “Gada izaugsme”, kā arī “Gada eksportētājs”, “Gada uzņēmējs” un “Lielākais nodokļu maksātājs”. Savus pretendentus Uzņēmēju gada balvas nominācijām ikviens aicināts izvirzīt, no 3. līdz 20.maijam aizpildot pieteikuma formu.

“Ķekavas novads var lepoties ar 2627 dažādu nozaru uzņēmumiem, kas radījuši stabilas darba vietas un veicinājuši novada attīstību un labklājību. Pašvaldība vienmēr ir gatava uzklausīt uzņēmējus un viņu vajadzības un sniegt atbalstu biznesa attīstībai. Uzņēmēju gada balva ir mūsu iespēja izcelt novada uzņēmēju veikumu un pateikties par sniegto ieguldījumu,” saka Ķekavas novada domes priekšsēdētājs Juris Žilko.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.