Menu
 

"Olaines kūdras" apgrozījums pērn palielinājies par 31,7%

  • Autors:  LETA
Attēlam ir ilustratīva nozīme. Foto - pixabay.com Attēlam ir ilustratīva nozīme. Foto - pixabay.com

Kūdras ieguves uzņēmums "Olaines kūdra" pagājušajā gadā strādāja ar 2,227 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 31,7% vairāk nekā iepriekšējā gadā, vienlaikus uzņēmuma peļņa palielinājās par 88,1% un bija 211 685 eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Uzņēmuma gada pārskata vadības ziņojumā teikts, ka "Olaines kūdras" uzņēmējdarbību var iespaidot pret Krieviju un Baltkrieviju ieviestās sankcijas, bet, pēc uzņēmuma vadības paustā, kompānija spēs pārvarēt šo situāciju.

Pērn uzņēmums veica jaunu kūdras ieguves lauku sagatavošanu, esošo kūdras ieguves lauku remontdarbus, uzlaboja pārvietojamos dzelzbetona plākšnu ceļus, kā arī iegādājās jaunu kūdras ieguves tehniku, teikts kompānijas vadības ziņojumā.

2023.gadā plānots turpināt sāktos kūdras ieguves lauku remontdarbus, kā arī iegādāties mūsdienīgu tehniku, kas ļaus efektīvāk un kvalitatīvāk veikt kūdras ieguves darbus, kā arī uzlabos darbinieku darba apstākļus.

"Olaines kūdra" 2021.gadā strādāja ar 1,69 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 3,2% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt uzņēmuma peļņa samazinājās divas reizes un bija un 112 520 eiro.

Uzņēmums reģistrēts 1991.gadā, un tā pamatkapitāls ir 4,672 miljoni eiro. "Olaines kūdra" vienādās daļās tieši un netieši ar SIA "Florabalt" starpniecību pieder Vācijas pilsoņiem Heningam Francim Štrengem un Kristianam Štrengem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.