Menu
 

Kooperatīva "Baltijas dārzeņi" apgrozījums pērn pieaudzis par 8%

  • Autors:  LETA
Foto - facebook.com/Ezerkaulini Foto - facebook.com/Ezerkaulini

Kooperatīvā sabiedrība "Baltijas dārzeņi" pagājušajā gadā strādāja ar 28,193 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 8% vairāk nekā gadu iepriekš, vienlaikus kooperatīva peļņa pieauga par 8,2% un bija 60 726 eiro, liecina "Firmas.lv" publiskotā informācija.

Kooperatīva gada pārskata vadības ziņojumā norādīts, ka pērn tika realizēta visa kooperatīvu biedru izaudzētā produkcija. Tostarp tirgū piedāvāti gan jauni produkti, gan piesaistīti jauni klienti.

Vadības ziņojumā arī norādīts, ka investīcijas kooperatīva turpmākajā attīstībā un modernizācijā pērn veidoja 1,837 miljonus eiro.

Kooperatīva vadība norāda, ka tās mērķis ir realizēt visu savu biedru izaudzēto produkciju un papildus piesaistīt jaunus piegādātājus, lai palielinātu realizācijas apjomu un stabilizētu savu piedāvājumu tirgū.

Vienlaikus ziņojumā teikts, ka 2023.gada budžets pildās saskaņā ar biedru apstiprināto 2023.gada plānu.

Kā liecina "Firmas.lv", 2021.gadā "Baltijas dārzeņi" strādāja ar 26,102 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 3,3% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt kooperatīva peļņa samazinājās vairākkārt un bija 56 121 eiro.

"Baltijas dārzeņi" ir kooperatīvā sabiedrība, kas reģistrēta 2005.gadā. Kooperatīva patiesie labuma guvēji ir Kristīne Brunovska, Andrejs Bondars, Egils Pļavnieks, Dace Brauna, Kaspars Brunovskis un Jānis Bušs.

Kooperatīvs nodarbojas ar Latvijā audzētu dārzeņu audzēšanu, pārstrādi un tirdzniecību. Kooperatīvs apvieno 17 saimniecības.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.