Menu
 

Siguldas pils kvartālā darbību uzsāks koprades birojs

  • Autors:  Apriņķis.lv
Siguldas pils kvartālā darbību uzsāks koprades birojs Foto: Siguldas novada pašvaldība

Jau šī gada decembrī darbību Siguldas pils kompleksa muižas koka mājā uzsāks atvērtā veida koprades telpu birojs "Coworking Sigulda", piedāvājot darba vietas unikālā un radošā vidē.

Topošajā koprades birojā sev piemērotu darba vietu ar nepieciešamo aprīkojumu būs iespējams izmantot gan patstāvīgi, gan uz noteiktu laiku. Tāpat biroju iespējams izmantot kā biznesa tikšanās vietu vai kā pasākuma norises vietu semināram, informē Siguldas novada pašvaldībā.

"Ņemot vērā Rīgas tuvo attālumu no Siguldas, zinām, ka būtiska strādājošo iedzīvotāju daļa ik dienas mēro ceļu uz galvaspilsētu un atpakaļ. Tomēr šā brīža tehnoloģiskās iespējas ļauj īstenot alternatīvas darbavietu formas, tāpēc ar nepacietību gaidām pirmā koprades biroja atvēršanu Siguldā kā signālu jaunai ideju radīšanas un kontaktu dibināšanas vietai," uzskata PA "Siguldas Attīstības aģentūra" direktore Laura Skrodele.

Birojā pieejams darbam nepieciešamais aprīkojums, kā arī dažādi saistītie pakalpojumi: drukāšana, kopēšana, skenēšana un laminēšana, vēsta pašvaldībā.

Lai uzzinātu precīzāku informāciju par iespējām jaunajā koprades birojā, interesenti tiek aicināti sazināties ar projekta attīstītāju, rakstot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai zvanot uz tālruņa numuru 29359004.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.