Menu
 

"UPP Olaines" obligācijas iekļautas Baltijas Parāda vērtspapīru sarakstā

  • Autors:  LETA--BNS
"UPP Olaines" obligācijas iekļautas Baltijas Parāda vērtspapīru sarakstā Foto: www.unitedpartners.ee

Igaunijas uzņēmuma "UPP Olaines" obligācijas no ceturtdienas tiek kotētas Tallinnas biržā Baltijas Parāda vērtspapīru sarakstā, pavēstīja birža. "UPP Olaines" ir īpašam nolūkam dibināts uzņēmums, kas ietilpst "United Partners" grupā.

Subordinēto obligāciju, kas ir nodrošinātas ar komerciālo nekustamo īpašumu, emisijas kopējais apjoms ir 6,215 miljoni eiro. Vienas obligācijas nominālvērtība ir 1000 eiro. Gada kupona likme ir 7% ar izmaksu reizi ceturksnī. Obligāciju dzēšanas termiņš ir 2022. gada 10. novembris.

"UPP Olaines" pieder "Olaines Logistics Park" noliktavas, kas aprīkotas ar aukstuma iekārtam un atrodas Olainē. Tās ir Latvijā lielākās noliktavas saldēto produktu uzglabāšanai.

""UPP Olaines" īpašnieki "United Partners" biržā startēja pirms gada ar obligācijām "First North" tirgū. Esam gandarīti, ka, saskatot ieguvumus vērtspapīru emisijai publiskajā tirgū, uzņēmums ir uzsācis kotēt obligācijas arī biržas regulētajā tirgū,” pauda "Nasdaq Tallinn" valdes priekšsēdētājs Kārels Otss. Obligāciju iekļaušana tika sākta pēc tam, kad tās privātā piedāvājumā tika izplatītas Baltijas institucionālajiem un profesionālajiem investoriem.

"United Partners" ir neatkarīga investīciju banka, kas dibināta 2003. gadā. Uzņēmuma galvenā mītne atrodas Tallinā, un tā pamatdarbības jomas ir uzņēmumu finanšu vadība ("United Partners Advisory"), tiešie ieguldījumi uzņēmumu kapitālā ("United Partners Investments"), aktīvu pārvaldīšanas pakalpojumi ("United Partners Asset Management") un nekustamo īpašumu attīstīšana ("United Partners Property").

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.