Menu
 

Noslēdzies Siguldas novada uzņēmēju forums "Uzņēmējspēja. Citādi. Domāt. Darīt"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Siguldas novada Attīstības aģentūra sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Siguldas Biznesa inkubatoru 23.novembrī pulcēja dažādu nozaru uzņēmējus un sadarbības organizācijas uz uzņēmēju iedvesmas sarunām “Uzņēmējspēja. Citādi. Domāt. Darīt" kultūras centrā “Siguldas devons”, informē Siguldas novada pašvaldībā.

Pasākumu caurvija sadarbības tēma dažādākajās formās – gan ekonomista Pētera Strautiņa skatījumā, gan uzņēmēja Mārtiņa Eglīša (SIA “Riga Parket”) pieredzes stāstā, gan pasaules apceļotāja Kārļa Bardeļa atziņās, kā arī dažādu nozaru uzņēmēju pieredzē un nozaru darbnīcās.

Pasākuma laikā norisinājās konsultācijas ar Siguldas novada Attīstības aģentūras speciālistiem par sniegto atbalstu un konsultācijām – par preču zīmi “Radīts S!guldā”, “S! Kartes” programmu uzņēmējiem, pieejamiem projektu konkursiem, Siguldas novada pašvaldības ziņas uzņēmējiem un citām iespējām. Tāpat norisinājās konsultācijas par Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras atbalsta programmām, Eiropas biznesa atbalsta tīkla (EEN) iespējam un platformu business.gov.lv, vēsta pašvaldībā.

Vērtīgas diskusijas un dalībnieku iesaiste nozaru darbnīcās "#koks", "#viesis" un "#lauks", kur dalībnieki, kas cieši saistīti ar nozari vai pastarpināti, dalījās pieredzē un idejās, kā veicināt sadarbību gan uzņēmumu starpā, gan iesaistot dažādas iestādes, piemēram, pašvaldību.

Multimediji

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.