Menu
 

"Arco Real Estate": Sērijveida dzīvokļu cenas janvārī Salaspilī un Kauguros samazinājās

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Sērijveida dzīvokļu cenas šogad janvārī palielinājās Jelgavā, bet Salaspilī un Kauguros tās samazinājās, teikts nekustamo īpašumu kompānijas "Arco Real Estate" jaunākajā sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Jelgavā dzīvokļu vidējās cenas janvārī palielinājās par 0,2% - līdz 714 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2023.gada sākuma Jelgavā sērijveida dzīvokļu cenas ir samazinājušās par 3%.

Kauguros, Jūrmalā, janvārī sērijveida dzīvokļu cenas nedaudz samazinājās - par 0,4%. Dzīvokļu viena kvadrātmetra vidējā cena noslīdēja līdz 759 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2023.gada sākuma dzīvokļu cenas Kauguros kopumā samazinājās par 10%.

Salaspilī dzīvokļu cenas janvārī samazinājās par 0,3%, vidējai cenai sarūkot līdz 840 eiro par kvadrātmetru. Janvārī sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī bija par 6% zemākas nekā 2023.gada sākumā.

Savukārt sērijveida dzīvokļu cenas Ogrē janvārī saglabājās bez izmaiņām. Sērijveida dzīvokļu vidējā cena janvārī bija 834 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2023.gada sākuma dzīvokļu cenas Ogrē ir sarukušas par 6%.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.