Menu
 

Godināti Ropažu novada uzņēmēji

  • Autors:  LETA
Foto - ropazi.lv Foto - ropazi.lv

Ropažu novada iedzīvotāju aptaujā par "Labāko darba devēju" atzinuši medikamentu vairumtirdzniecības uzņēmumu SIA "Tamro". Šis uzņēmums bija aptaujas līderis arī nominācijā "Populārākais uzņēmums".

Nominācijās "Gada jaunums" un "Jaunietis-uzņēmējs" pēc iedzīvotāju balsojuma balvu saņēma individuālais uzņēmums "Eizenthal", kas savu darbību ir sācis nesen un ražo unikālus interjera dizaina priekšmetus.

Nominācijā "Ieguldījums brīvprātīgā darba veicināšanā" balvu saņēma dzīvnieku patversme "Ulubele".

Uzņēmums SIA "Medispec" iedzīvotāju balsojumā bija līderis divās nominācijās - "Pakalpojumu sniedzējs" un "Uz sociālām vērtībām balstīts uzņēmums". SIA "Medispec" darbības joma ir cilvēku ar kustību traucējumiem pārvadājumu veikšana ar īpaši tam piemērotu transportu.

Nominācijā "Ieguldījums ilgtspējā" balvas saņēma divi uzņēmumi - SIA "Ulbroka", kas savā darbībā ir ieviesuši daudz ilgtspējīgu tehnoloģiju, un SIA "Dekomet", kas savu darbu veic, balstoties uz ilgtspējas principiem un domājot par apkārtējo vidi.

Nominācijā "Ieguldījums veselības veicināšanā" jau vairākus gadus līderis iedzīvotāju aptaujā ir SIA "TVVT", Vijas Tračumas fizioterapeita privātprakse, kas iedzīvotājiem sniedz gan konsultācijas, gan dažādus rehabilitācijas pakalpojumus un piedāvā arī ārstnieciskās vingrošanas nodarbības.

Nominācijās "Draudzīgākais pakalpojumu sniedzējs" un "Ģimenei draudzīgs uzņēmējs" iedzīvotāju aptaujā vadībā izvirzījās SIA "Darbnīca mežs". Darbnīca piedāvā individuālas nodarbības un nodarbības ģimenēm, kuru laikā var iepazīt dažādas kokapstrādes tehnikas.

Nominācijā "Viesmīlība ēdināšanas pakalpojumu sniegšanā" šogad iedzīvotāju balsojumā balvu ieguva kafejnīca "Pie kamīna". Savukārt nominācijā "Viesmīlība tūrismā" jau vairākus gadus iedzīvotāju aptaujā līderis ir un arī šogad balvu ieguva atpūtas komplekss "Sauleskalns", kas atrodas Zaķumuižā un piedāvā dažādas aktīvās atpūtas iespējas, nodarbības, keramikas un maizes cepšanas darbnīcas.

Nominācijā "Mājražotājs/amatnieks" šogad vadībā izvirzījās uzņēmums SIA "Mada Riga", kas ražo dažādas  delikateses, kuras iecienījuši daudzi iedzīvotāji.

Savukārt pašvaldības nominācijā "Lielākais nodokļu maksātājs" un "Lielākais iedzīvotāju ienākuma nodokļa maksātājs" balvu saņēma SIA "Depo DIY". 

Veikals "IKEA" saņēma balvu nominācijās "Lielākais nodokļu maksātājs" un "Lielākais nekustamā īpašuma nodokļa maksātājs". 

Nominācijā "Lielākais nekustamā īpašuma nodokļa maksātājs" balvu saņēma uzņēmumi SIA "Riga Retail Park" un SIA "Nordo".

Kā nozīmīgākos sadarbības partnerus pašvaldība šogad godināja viesnīcu "Baltvilla" un biedrību "Norkalni". Abi uzņēmumi pagājušajā gadā sniedza atbalstu pašvaldībai, nodrošinot dažādus pakalpojumus un iespējas Ukrainas civiliedzīvotājiem, kuri šobrīd uzturas Ropažu novadā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.