Menu
 

Rīgas reģiona uzņēmēji pop-up pasākumā aicināti iepazīt zaļo mobilitāti

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - pixabay.com Foto - pixabay.com

21.martā no plkst.14.00 Ķekavas novadā notiks (sa-)darbības pasākums "Kopā būs augt!". Šis ir trešais no sešiem pop-up pasākumiem Rīgas reģiona uzņēmējiem, kur būs iespēja gūt jaunas zināšanas un izpratni par zaļo mobilitāti biznesā, dzirdēt labās prakses piemērus un veidot jaunas biznesa sadarbības, informē biedrības “Partnerība Daugavkrasts” pārstāve, projekta vadītāja Aiga Smiltāne.

Pārvietošanos zirgu pajūgā no elektroauto un elektriskajiem skrejriteņiem šķir vien desmitgades. Progress ir bijis milzīgs, un prognozes liecina, ka nākotnes mobilitātē dominēs zaļās un viedās tehnoloģijas. Zaļā mobilitāte ir viens no veidiem, kā padarīt cilvēku pārvietošanos videi draudzīgāku, taču pastāv atšķirīgi risinājumi, norāda A.Smiltāne. Lai izzinātu, kas šajā jomā notiek Latvijā, konkrētāk – Rīgas reģionā, un kā uzņēmēji var iesaistīties, ikviens Rīgas reģiona esošais vai topošais uzņēmējs tiek aicināts 21.martā iesaistīties (sa-)darbības pasākumā "Kopā būs augt!". Galvenā tēma – “Zaļā mobilitāte”.

Pasākuma dalībniekiem būs iespēja uzklausīt nozares ekspertu viedokļus, izbaudīt zaļo mobilitāti praksē, apmainīties ar pieredzi un iepazīties ar Ķekavas novada uzņēmumu ilgtspējīgajiem un inovatīvajiem risinājumiem biznesā. Visa pasākuma gaitā – iepazīšanās, tīklošanās un dalīšanās pieredzē par zaļo mobilitāti.

Pasākuma mērķis ir veicināt Rīgas reģiona uzņēmēju sadarbību, izceļot ilgtspējīgus un inovatīvus uzņēmumu darbības risinājumus, kā arī iepazīt Ķekavas novada uzņēmumus, vēsta biedrības pārstāve.

Lai pieteiktu dalību, līdz 13.martam jāaizpilda anketa - ej.uz/pop_up_kekava. Pasākums ir bez maksas. Pasākumu vadīs RTU Zinātnes un inovāciju centra Dizaina fabrikas vadītāja, pētniece, uzņēmēja, inovāciju un ideju vadības eksperte Elīna Miķelsone.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.