Menu
 

"Arco Real Estate": Martā palielinājās sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Martā palielinājās sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī, bet cenu samazinājums novērots Jelgavā, teikts nekustamo īpašumu kompānijas "Arco Real Estate" jaunākajā sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Martā sērijveida dzīvokļu cenas Ogrē saglabājās stabilas. Sērijveida dzīvokļu vidējā cena martā nemainījās - 832 eiro par kvadrātmetru. No 2024.gada sākuma dzīvokļu cenas Ogrē martā samazinājās par 0,2%.

Arī Kauguros, Jūrmalā, martā sērijveida dzīvokļu cenas nemainījās - vidējā cena saglabājās 770 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2024.gada sākuma dzīvokļu cenas Kauguros palielinājās par 1%.

Savukārt Salaspilī sērijveida dzīvokļu cenas martā palielinājās par 0,4%. Dzīvokļu viena kvadrātmetra vidējā cena pieauga līdz 843 eiro par kvadrātmetru. Martā sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī bija tādas pašas kā 2023.gada nogalē.

Jelgavā dzīvokļu cenas martā samazinājās par 0,2%. Sērijveida dzīvokļu vidējā cena martā noslīdēja līdz 919 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2024.gada sākuma Jelgavā sērijveida dzīvokļu cenas martā bija augstākas par 1%.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.