Menu
 

"Baltijas dārzeņi" par 120 000 eiro plāno iegādāties kāpostu sautēšanas līniju

  • Autors:  LETA
"Baltijas dārzeņi" par 120 000 eiro plāno iegādāties kāpostu sautēšanas līniju Foto: pixabay.com

Dārzeņu audzētāju kooperatīvā sabiedrība "Baltijas dārzeņi" par 120 000 eiro plāno iegādāties kāpostu sautēšanas līniju, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Kāpostu sautēšanas līniju plānots iegādāties un uzstādīt Jaunbajāros, Salaspils novadā, līdz 2019. gada 30. maijam, piesaistot finansējumu Eiropas Lauksaimniecības garantiju fonda Kopējā tirgus organizācijas pasākumā "Ražotāju organizāciju atzīšana, darbības programmu apstiprināšana un atbalsts augļu un dārzeņu sektorā".

Iepirkumam pievienotajā tehniskajā specifikācijā skaidrots, ka attiecīgā tehnoloģiskā iekārta ir paredzēta skābētu kāpostu pieņemšanai, sautēšanai un fasēšanai. Līnijā ietilpst konteineru apgāzējs ar sulas savācēju, tvertne ar padeves transportieri un sulas savācēju, sautēšanas tvertne ar dubultu tvaika apsildes sienu, tvertnes rāmis ar regulējamām atbalsta kājām, gatavās produkcijas tvertne ar apsildi un padeves transportieri, kā arī gatavās produkcijas masas dozētājs ar padeves transportieri un vadības kontroles sistēmu. Iepirkumu konkursā par kāpostu sautēšanas līnijas piegādi pretendenti var pieteikties līdz šā gada 29. janvārim.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka 2017. gadā "Baltijas dārzeņi" strādāja ar 22,14 miljonu eiro apgrozījumu un 89 eiro peļņu. "Baltijas dārzeņi" ir kooperatīvā sabiedrība, kas dibināta 2005. gadā un nodarbojas ar Latvijā audzētu dārzeņu audzēšanu, pārstrādi un tirdzniecību.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.