Menu
 

Maizes ceptuves "Lāči" apgrozījums pērn pieaudzis par 2%

  • Autors:  LETA
Maizes ceptuves "Lāči" apgrozījums pērn pieaudzis par 2% Foto - arhīvs

Maizes un konditorejas izstrādājumu ražotājs "Lāči" pērn sasniedzis 8,3 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 2% vairāk nekā gadu iepriekš, pastāstīja "Lāči" vadītājs un īpašnieks Normunds Skauģis.

Viņš teica, ka kopumā kompānijai aizvadītais gads bija sekmīgs, jo izdevās mazliet kāpināt apgrozījumu un peļņu, lai gan precīzi auditētie dati būšot zināmi vēlāk.

Skauģis pastāstīja, ka kompānijas darbības rādītājus pozitīvi ietekmējis pērn veiktais rebrendings maizei, pagājušajā gadā atjaunojot tās iepakojumu, lai tas kļūtu modernāks un vairāk izceltu maizes īpašības. Tāpat kompānija strādāja pie jauniem produktiem, attīstot arī zīmola "Veselīgs produkts" produkciju.

Maizes ceptuves "Lāči" īpašnieks atzīmēja, ka pērn kompānija sekmīgi startējusi arī valsts svētkos ar jauniem produktiem, tostarp jauniem cepumiem, šokolādes tāfelītēm, konfekšu izlasi, kā arī jauniem maizes produktiem. Pērn "Lāči" arī nosvinējuši 25.gadu pastāvēšanas jubileju, kam par godu izdota grāmata "Maizes dvēseli meklējot".

Investēti līdzekļi arī personāla apmācībās un kvalifikācijas celšanā, kā arī uzbūvētas jaunas bioloģiskās attīrīšanas iekārtas ražotnei, kurās ieguldīti apmēram 160 000 eiro, pastāstīja maizes ceptuves "Lāči" īpašnieks.

Skauģis atzīmēja, ka pagājušajā gadā "Lāči" ir atvēruši arī divas jaunas tirdzniecības vietas - tirdzniecības centrā "Spice", kā arī Vecrīgā Kaļķu ielā.

Maizes un konditorejas izstrādājumu ražotāja "Lāči" 2017.gadā strādāja ar 8,14 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 9,5% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt "Lāču" peļņa samazinājās par 20,7% - līdz 132 601 eiro.

"Lāči" dibināti 1995.gadā Babītes pagastā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 961 860 eiro. "Lāči" pilnībā pieder Normundam Skauģim. "Lāču ceptuvei" pieder 17 veikali Rīgā un Latvijas reģionos.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.