Menu
 

Ropažu un Garkalnes uzņēmēju dienā runās par uzņēmēju un izglītības iestāžu sadarbību

  • Autors:  Apriņķis.lv
Publicitātes foto Publicitātes foto

29. martā jau trešo gadu pēc kārtas Garkalnes pašvaldība, Ropažu pašvaldība, “Ropažu Garkalnes partnerība” un “Ropažu novada uzņēmēji”, veiksmīgas sadarbības vadīti, organizē uzņēmēju dienu “GaRo_ZA 2019”.

Šogad pasākuma programma tika mainīta – lekcijām un iedvesmas stāstiem pievienojot diskusiju paneli par šodien aktuālu tēmu “Uzņēmēju un izglītības iestāžu savstarpējā sadarbība”. “Uzņēmēji un izglītības sistēma iet roku rokā veiksmīgas nākotnes attīstības vārdā, tāpēc ir ļoti aktuāli veidot progresīvu sadarbību starp uzņēmējiem un izglītības iestādēm, apmācot jaunos darba ņēmējus atbilstoši mūsdienu tendencēm,” skaidro biedrības “Ropažu novada uzņēmēji” valdes priekšsēdētāja Nellija Štolcermane.

Diskusija notiks Latvijas tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) padomes priekšsēdētāja un biznesa augstskolas “Turība” īpašnieka Aigara Rostovska vadībā, kurš ir pieredzējis “uzņēmējs un izglītība” vienā personā un saskaras ar šo divu nozaru sinerģiju ikdienā. Pasākumu visas dienas garumā vadīs Ropažos ļoti iecienītais LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš.



Kā stāsta N. Štolcermane, šī gada pasākumu veidos četras daļas: lektori un iedvesmas, pieredzes stāsti; paneļdiskusija “Uzņēmēju un izglītības iestāžu savstarpējā sadarbība”; tirgus vietējiem ražotājiem; jauniešu programma 28. martā.

Pasākums iepriekšējos gados pulcējis vairāk nekā 150 aktīvo uzņēmēju, taču paredzams, ka šī gada izmaiņas programmā piesaistīs daudz lielāku apmeklētāju skaitu, jo diskusijas tēma aktuāla gan vecākiem, gan uzņēmējiem, gan izglītības iestāžu darbiniekiem, bet tirdziņš, kā ierasts, ir Garkalnes un Ropažu novada iedzīvotāju satikšanās vieta, norāda biedrības pārstāve.

Uzņēmēju dienas rīkotāji aicina pieteikties klausītājus, savukārt tirdziņam mudināti pieteikties aktīvie Ropažu un Garkalnes preču un pakalpojumu tirgotāji. Organizatori atgādina, ka dalībnieku skaits ir ierobežots un priekšroka tiks dota “savējiem”.

Pieteikšanās dalībai pasākumā, rakstot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.. Pieteikšanās tirgotājiem pa tālruni 29444672. Aktuālo informāciju var uzzināt, sekojot Ropažu uzņēmēju un pārējo organizatoru “Facebook” profiliem un informācijai mājaslapās.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.