Menu
 

Krimuldas novadā izveidots jauns biznesa līderu klubs "Segewold" Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

16.maijā Reiņa trases mājīgajās telpās Krimuldas novadā tika svinīgi atklāta starptautiskā BNI grupa “Segewold”, kurā apvienojušies vairāk nekā 30 uzņēmēji no Krimuldas, Siguldas, Inčukalna, Garkalnes, Limbažu, Valmieras un citiem Vidzemes novadiem.

BNI nozīmē Business Networking International jeb Starptautiska biznesa tīklošanas pasaules mēroga organizācija, kas dibināta jau 1985.gadā ASV.

BNI “Segewold” grupa ir viena no sešām Latvijas grupām un pirmā ārpus galvaspilsētas Rīgas. Uz 16.maija rīta pasākumu bija pulcējušies vairāk kā 70 cilvēki, gan no Latvijas, gan no Lietuvas. BNI “Segewold” grupā ir dažādi uzņēmēji, kuri pārstāv finanšu un investīciju, mārketinga un pasākumu, būvniecības, ražošanas, un daudzas citas jomas. Kopējais grupas pārstāvēto uzņēmumu apgrozījums pārsniedz 120 miljonus eiro.

BNI pasaulē kopā apvieno 253 000 biedru vairāk kā 70 valstīs. Visus uzņēmējus vieno viena filozofija – Givers Gain jeb “dots devējam atdodas” – palīdzot citiem, noteikti saņemsiet palīdzību un atbalstu pretī.

BNI “Segewold” biedru tikšanās norit 100 minūtes un sākas plkst.6.45 no rīta katru ceturtdienu Reiņa trasē Krimuldas novadā. Tie uzņēmēji, kuri ieinteresēti palielināt savu biznesu un meklē jaunas izaugsmes iespējas, droši aicināti uz BNI grupu “Segewold”. Vairāk informācijas: www.bni.lv.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.