Menu
 

Investējot 2,3 miljonus eiro, "Circle K" Salaspilī atver jauna koncepta degvielas uzpildes staciju

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Salaspilī, Nometņu ielā 1, durvis vērusi jauna "Circle K" pilna servisa degvielas uzpildes stacija (DUS). Tās oficiālā atklāšana notiks 21.maijā, kad visas dienas garumā varēs baudīt dažādas svētku aktivitātes. Stacijas būvniecībā investēti 2,3 miljoni eiro, tā ir jau 82. "Circle K" tirdzniecības vieta Latvijā.

Jaunatvērtā stacija piedāvā pilnu pakalpojumu spektru privātpersonām un biznesa klientiem. Tajā ir iespēja uzpildīt "miles" un "milesPLUS" degvielas, kā arī kravas automašīnu šoferiem ir pieejams "AdBlue" šķīdums. Tāpat stacijā ierīkota vieglo automašīnu automātiskā automazgātava, kas aprīkota ar modernu ūdens recirkulācijas sistēmu.

Būtiskākās pārmaiņas redzamas "Circle K" veikalā – tajā ir ieviests jaunais koncepts ar ērtu atpūtas zonu un papildinātu uz vietas gatavoto maltīšu sortimentu.

Atklāšanas dienā DUS apmeklētājiem būs iespēja griezt jau par "Circle K" svētku tradīciju kļuvušo laimes ratu ar vērtīgām balvām un iegādāties degvielu par īpaši izdevīgu cenu. Visu diennakti būs pieejama arī bezmaksas zelta automazgāšana, bet no plkst. 9.00 pirmie 100 klienti tiks pie bezmaksas brokastīm – kafija kopā ar iecienīto kruasānu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.