Menu
 

Krimuldas "Maiznīcai Flora" tehnoloģiskās iekārtas piegādās Igaunijas "Rovita" un Latvijas "PTC"

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Krimuldas novada uzņēmumam SIA "Maiznīca Flora" tehnoloģiskās iekārtas piegādās Igaunijas uzņēmums "Rovita" un Latvijas uzņēmums "PTC", liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

"Maiznīca Flora" iepirkuma konkursā par maizes izstrādājumu iepakošanas līniju ar klipsatora tipa aizvēršanu starp trim pretendentiem par uzvarētāju atzīta Igaunijas "Rovita", kuras piedāvātā līgumcena ir 31 630 eiro, bet iepirkumu konkursā par pusautomātiskā maisiņu līmētāja un aizvērēja iegādi par uzvarētāju atzīta Latvijas kompānija "PTC", kuras piedāvātā līgumcena ir 18 200 eiro.

Iekārtas plānots iegādāties un uzstādīt līdz 2019.gada 2.septembrim, piesaistot finansējumu Eiropas Savienības (ES) Eiropas lauksaimniecības fonda lauku attīstībai pasākuma "Ieguldījumi materiālajos aktīvos" apakšpasākumā "Atbalsts ieguldījumiem pārstrādē".

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka 2018.gadā "Maiznīca Flora" strādāja ar 2,891 miljona eiro apgrozījumu un 281 530 eiro peļņu.

Uzņēmums "Maiznīca Flora" ir reģistrēts 1995.gadā un nodarbojas ar maizes un konditorejas izstrādājumu ražošanu un to pārdošanu. Pēc "Firmas.lv" datiem, uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Juris Zilgalvis. Kompānijas pamatkapitāls ir 88 892 eiro.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.