Menu
 

Pirmdiena, 13 Marts 2023

Pērn Bērnu slimnīcā par 30% audzis bērniem sniegto ambulatoro psihiatra konsultāciju skaits

Nepieciešamība pēc psihiskās veselības aprūpes speciālistu palīdzības bērniem un jauniešiem ir tik liela, ka šobrīd rindā uz pirmo konsultāciju pie bērnu psihiatra Bērnu slimnīcas Bērnu psihiatrijas klīnikā nākas gaidīt gandrīz sešus mēnešus, ja vien pacients nav jāpieņem steidzamības kārtā. Pērn Bērnu slimnīcas psihiatri ambulatori snieguši 7410 konsultāciju, kas ir par 30% vairāk nekā gadu iepriekš.

Lasīt vairāk...

Kāpēc nepieciešams novērtēt savus darbiniekus?

Līderu kompetenču grozs mūsdienās ir būtiski mainījies. Vadītājam ir jābūt piemēram dažādās lietās, jāspēj rūpēties par komandu, motivēt un apliecinot, ka viņu ieguldījums ir svarīgs un jēgpilns. Ir jāpazīst sava komanda un tas nozīmē ne tikai formālas pārrunas reizi gadā, bet atklātu, uz abpusēju uzticēšanos balstītu attiecību veidošanu.

Lasīt vairāk...

CSP: Janvārī Latvija eksportēja preces 1,63 miljardu eiro apmērā, bet importēja – par 1,85 miljardiem eiro

2023.gada janvārī Latvijas ārējās tirdzniecības apgrozījums veidoja 3,48 miljardus eiro, kas faktiskajās cenās bija par 11,8 % vairāk nekā pirms gada, tai skaitā preču eksporta vērtība pieauga par 8,9 %, bet importa vērtība par 14,5 %, liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) provizoriskie dati. Janvārī Latvija eksportēja preces 1,63 miljardu eiro apmērā, bet importēja par 1,85 miljardiem eiro.

Lasīt vairāk...

Konkursa "Laukiem būt!" laureātu vidū – arī Ropažu un Ķekavas novadu pārstāves

Kazas siera ražotne, mobilā mini pankūku darbnīca un attīstoši koka materiālu izstrādājumi bērniem ar uzmanības deficīta sindromu – tik dažādas bija pirmās vietas ieguvēju  biznesa idejas konkursa “Laukiem būt!” finālā, ko lauku jauniešu uzņēmējdarbības atbalstam jau vairāk nekā desmit gadu rīko Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs (LLKC).

Lasīt vairāk...

Salaspils frisbija klubs triumfē gan Latvijā, gan Baltijā

  • Publicēts Sports

Latvijas labākā frisbija kluba reputāciju nedēļas nogalē kārtējo reizi apliecināja Salaspils “Wild Things”, kas izcīnīja pirmās divas vietas Ogrē un Lielvārdē notikušajā Baltijas telpu frisbija čempionātā. Iepriekš salaspilieši uzvarēja gan Latvijas Frisbija līgas turnīrā, gan Latvijas čempionātā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.