Menu
 

Sestdiena, 15 Oktobris 2022

Muižnieks: "Amnesty International" ziņojumā par karu Ukrainā bija vairākas kļūdas

Starptautiskās cilvēktiesību organizācijas "Amnesty International" augustā publicētajā ziņojumā par karu Ukrainā, kurā bija kritizēta Ukrainas rīcība attiecībā pret tās iedzīvotājiem, bija pieļautas vairākas kļūdas, Latvijas Radio raidījumā "Laikmeta krustpunktā" pauda organizācijas Eiropas reģionālā biroja direktors Nils Muižnieks.

Lasīt vairāk...

Ādažu poligonā norisināsies tradicionālais vingrinājums "Berešu maršs"

19.un 20.oktobrī Ādažu poligonā un tā apkārtnē esošajās teritorijās tiks organizēta gadskārtējā Sauszemes spēku Mehanizētās kājnieku brigādes tradīcija jeb vingrinājums “Berešu maršs”. Tajā piedalīsies Sauszemes spēku Mehanizētās kājnieku brigādes jaunpienākušie karavīri, kuriem 24 stundās būs jāveic vismaz 50 km gara distance, jāizpilda dažādi taktiskie uzdevumi 10 dažādās stacijās un jāatbild uz jautājumiem par Mehanizētās kājnieku brigādes vēsturi.

Lasīt vairāk...

Ivars Golovanovs: Daļa dzīvokļu īpašnieku un īrnieku ir gatavi krasai dzīvesvietas maiņai

Ziņa par to, ka sērijveida dzīvokļu (padomju laikā būvētajos namos) cena Rīgas mikrorajonos šā gada septembrī ir samazinājusies par 2%, ir jaunas indikācijas pēdējo gadu laikā. Tiesa, ja vērtē cenu dinamiku visa gada griezumā, ir redzams neliels pieaugums (krietni zemāks par vidējo inflāciju), taču kopumā tas norāda uz tendenci, ka cilvēki vēlas mainīt dzīvesvietu un dara to neskatoties uz plaši piesauktajām neskaidrībām, nestabilitāti un cenu kāpumu būvniecībā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.