Menu
 

Svētdiena, 27 Novembris 2022

Pieci padomi, kas palīdzēs veiksmīgāk pārdot mājokli

Ja esat nolēmis pārdot mājokli, jāapbruņojas ar pacietību, jo tas var nenotikt dažu dienu vai nedēļu laikā. Lai īpašuma pārdošanu paātrinātu, ir svarīgi pēc iespējas labāk pasniegt potenciālajiem pircējiem, lai mājokļa fotogrāfijas būtu pievilcīgas un raisītu interesi dzīvokli vai māju aplūkot klātienē. 84% mājokļu pircēju pat neizskatītu sludinājumu, kuram nav pievienoti fotoattēli, 87% atzīst, ka pievienotie attēli ir palīdzējuši izdarīt izvēli, savukārt īpašumi ar profesionāli uzņemtām fotogrāfijām tiek notirgoti par 32% ātrāk.

Lasīt vairāk...

Atkal caurs miegs. Kāpēc to svarīgi risināt

Diez vai ir kaut viens, kurš nekad nebūtu piedzīvojis nakti, kurā savu miegu varētu nodēvēt par cauru. Tā dažkārt gadās, ja nākamajā dienā gaidāms svarīgs notikums, taču ir cilvēki, kuri atzīst, ka šādas naktis piedzīvo visai  bieži. Svarīgi apzināties, ka tā tomēr nav pamata problēma, un meklēt veidus, kā miega kvalitāti uzlabot, lai neciestu veselība.

Lasīt vairāk...

Pāvils Brūvers. Vai iespējams izlīgums?

Ir Adventa laiks. Tas ir gaidīšanas laiks. Ko mēs katrs gaidām, uz ko ceram? Domāju, mēs visi gaidām Ziemsvētkus un ceram, ka tie atnāks skaisti, balti, miera un prieka pilni. Mēs domājam par tuviniekiem, par mūsu bērniem un rūpējamies, lai savus mīļos Ziemsvētkos apdāvinātu un sagādātu viņiem prieku. Tajā pašā laikā mūs neatstāj bažas par saspīlēto starptautisko stāvokli, par karu Ukrainā, par draudiem, kas aizvien nekaunīgāk izskan no Krievijas propagandas kanāliem, – iznīcināt visu Ukrainu un vērst kodolraķešu triecienus arī pret Rietumvalstu galvaspilsētām.

Lasīt vairāk...

Bērns sasitis galvu! Svarīgi ieteikumi vecākiem

Šķiet, katrs bērns kaut reizi ir dabūjis pierē punu, īpaši dzīves pirmajos gados, kad tiek apgūta prasme staigāt, skriet, lēkt utt. Galvas traumas iespējamību palielina fakts, ka pavisam mazam bērnam galva attiecībā pret pārējo ķermeni ir smagāka, tāpēc krītot parasti tā cieš visvairāk.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.