Menu
 

Teju katrs trešais Latvijas iedzīvotājs šogad plāno apmeklēt kādu mūzikas festivālu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - facebook.com/PositivusFestival Foto - facebook.com/PositivusFestival

Līdzīgi kā iepriekšējos gadus, arī šovasar Latvijā notiek dažādi mūzikas festivāli. Teju katrs trešais (29%) Latvijas iedzīvotājs vecumā no 18 līdz 60 gadiem šogad ir apmeklējis vai plāno apmeklēt kādu mūzikas festivālu, liecina pētījumu kompānijas “Kantar” veiktās aptaujas dati.

No tiem (8%) iedzīvotāju šogad jau ir apmeklējuši un plāno apmeklēt vēl kādu mūzikas festivālu, 6% iedzīvotāju šogad ir apmeklējuši, bet vairs neplāno, un 15% iedzīvotāju šogad vēl nav apmeklējuši, bet plāno apmeklēt kādu mūzikas festivālu.

Lielākā daļa (68%) Latvijas iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 60 gadiem šogad nav apmeklējuši un neplāno apmeklēt kādu mūzikas festivālu. 3% iedzīvotāju nav snieguši konkrētu atbildi uz šo jautājumu. Vidzemes iedzīvotāji salīdzinoši biežāk ir norādījuši, ka šogad jau ir apmeklējuši un kādu mūzikas festivālu, bet vairāk neplāno to darīt.

Aptauju veica pētījumu kompānija “Kantar” laikā no 23. līdz 25. jūlijam, ar interneta starpniecību visā Latvijā aptaujājot 800 Latvijas iedzīvotājus vecumā no 18 līdz 60 gadiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.