Menu
 

Koncertā "Gala Galante" Dzintaros sarūpēta īpaša programma ar spilgtiem skatuves māksliniekiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

11.augustā Dzintaru koncertzālē norisināsies 15. starptautiskā festivāla “Summertime – aicina Inese Galante” tradicionālais galā koncerts, kura organizatori ir sarūpējuši īpašu programmu ar spilgtiem skatuves māksliniekiem no visas pasaules.

Mūzikas svētku noslēdzošā koncerta programma paredz žanru dažādību – no iemīļotās klasikas līdz apbrīnojamām mūzikas simbiozēm. Galā koncertā skatītājiem būs iespēja dzirdēt baritonu no Vīnes operas Martinu Ahraineru, pianisti Grētu Erharteri-Sargsjanu no Austrijas, pazīstamo kontrtenoru Sergeju Jēgeru, slaveno Latvijas pianistu Andreju Osokinu un dziedātāju Intaru Busuli un, protams, pašu festivāla mūzu, visā pasaulē pazīstamo operas dīvu Inesi Galanti (soprāns).

Vēl šajā vakarā uz Dzintaru koncertzāles skatuves kāps arī divi Krievijas pianisti Daniils Krāmers un rokenrola zvaigzne Deniss Mažukovs, kvartets no Amsterdamas “Bruut!”, kuri kā spilgts groove, funk un smooth jazz mūzikas stila atklājums Latvijas publikai būs palikuši atmiņā no viņu dienu iepriekš paredzētā solo koncerta, talantīgā Latvijas grupa “Perpetuum Ritmico” un flamenko dejotāji no teātra “Duende”. Tāpat “Gala Galante” koncerta klausītājus tradicionāli priecēs konkursa “Ineses Galantes Talanti” laureāti. 

Visu galā koncerta uzstāšanos pavadītāji būs nu jau 15 gadus par neatņemamu Ineses Galantes mūzikas svētku sastāvdaļu esošais Festivāla orķestris, kurā īpaši festivālam ir apvienojušies labākie Latvijas mūziķi tā pastāvīgā diriģenta Ekharta Vičika (Vācija) vadībā.

Šovasar festivāls “Summertime – aicina Inese Galante” norisināsies Jūrmalā no 5.līdz 11. augustam.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.