Menu
 

Novembrī Ādažos skanēs patriotiskā koncertprogramma "Manai tautai"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Mārtiņš Plūme Foto - Mārtiņš Plūme

Turpinot pērnruden aizsākto tradīciju, arī šoruden klausītājiem no 8.novembra tiks piedāvāta svinīgā koncertprogramma “Manai tautai”, kurā atkal apvienosies leģendārās apvienības “Čikāgas piecīši” dalībnieki Armands Birkens un Lorija Vuda, kā arī Ieva Akuratere. 12.novembrī koncerts izskanēs Ādažu kultūras centrā.

Koncerta nosaukums radies no Ievas Akurateres izpildītās neoficiālās Dziesmotās atmodas himnas “Manai tautai” (autori – Andris un Brigita Ritmaņi), kura pirmoreiz skanēja 1988.gadā festivālā “Liepājas dzintars” un pēc tam tautas manifestācijā Mežaparkā. Koncertos skanēs klausītāju iemīļotās dziesmas “Manai tautai”, “Lūgšana”, “Pazudušais dēls”, “Mūsu mīlestība”, “Rīta stundai ir sievietes vārds” un daudzas citas, sola koncertu rīkotāji.

“Es zināju, ka mēs vēlreiz satiksimies, un tagad zinu, kad tas būs un kur! Man ir patiess prieks, ka varēšu atkal koncertēt kopā ar burvīgajām dziedonēm Ievu un Loriju. Koncertos skanēs dziesmas, kuras mums ir mīļas un īpašas. Šajā dziesmotajā Latvijas simtgadē mēs daudzajām balsīm pievienosim mūsu balsis, mūsu dziesmas vienotā mīlestībā par Latviju, piedaloties mūsu valsts godināšanā,” gatavojoties koncertiem Latvijā, pauž Armands Birkens.

Koncerti “Manai tautai” notiks: 8.novembrī Talsu tautas namā, 12.novembrī Ādažu kultūras centrā, 14.novembrī Bauskas kultūras centrā, 15.novembrī Liepājas Latviešu biedrības namā un 16.novembrī Rīgas Latviešu biedrības namā. Biļetes uz abiem koncertiem var iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs un internetā .

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.