Menu
 

Iluzioniste Dace Pecolli uzstājusies 76 korporatīvajās ballītēs viena mēneša laikā Apriņķis.lv

  • Autors:  "Kodols"
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

19.un 20.oktobrī uz savu jauno cirka un teātra izrādi “Ah... Liz” visai ģimenei Rīgas Kongresu namā visus gaidīs iluzionisti Dace un Enriko Pecolli. “Izrādes noskaņa un personāži ir tapuši, iedvesmojoties no Lūisa Kerola grāmatām “Alise Brīnumzemē” un “Alise Aizspogulijā”, bet brīnumainus ekscentriskus kostīmus izrādei ir radījusi lieliskā māksliniece Elita Patmalniece. Izrādes izteiksmes līdzekļi būs dažādu oriģinālu cirka žanru numuri, kas tiks iesaistīti teatrālā stāstā, iedvesmojoties no abās grāmatās aprakstītajiem notikumiem un režisora interpretējumiem par to,” stāsta Dace.

Kas ir ekstrēmākais, ko dzīvē esat darījusi?
2007.gada decembrī uzstājos 76 korporatīvajās ballītēs viena mēneša laikā, pēc tam 37 ballītēs nākamā gada janvārī. Janvāra beigās gāju pie psihologa…

Viens no aizkustinošākajiem brīžiem dzīvē?
Dēla Dantes piedzimšana ūdensdzemdībās. Viņa līdzība ar savu tēti Enriko bija nepārspējama! Vispār pēc šā notikuma sajutos, it kā būtu pacēlusies par vienu “kastu” augstāk.

Kas jūs iedvesmo darbam?
Darbošanās visai ģimenei kopā, pats radošais un krāsainais radīšanas process, lieliskais rezultāts un cilvēku sajūsma un pateicība pēc izrādes.

Jūsu veselīgie ieradumi?
Silta glāze ūdens ar citronu no rīta, ekoloģiski tīra un nepārstrādāta pārtika, augļu smūtiji ar čia sēklām, kundalinī joga, dziedāšana, neēšana vēlu vakarā, nepārēšanās, pa vienai karotei karija, malta auzu pulvera, kaņepju sēklu un smiltsērkšķu eļļas dienā. Rīta lūgšanas un vakara pateicība.

Jūsu kaitīgie ieradumi?
Pārstrādāšanās, nervozēšana, pārāk liela emocionalitāte un negatīvu emociju rašanās un izpausme.

Kultūras baudījums, kas pēdējā laikā atstājis spilgtāko iespaidu?
Ļoti patika multimediālā mākslas izstāde “Izcilie modernisti. No Monē līdz Kandinskim” Rīgā.

Grāmata vai filma, ko ieteiktu citiem?
Atslodzei iesaku lasīt Džeralda Darela grāmatas par zvēriņiem – tās ir humora un mīlestības pilnas! Filmas “Frīda” un “Pārciešot Pikaso” skatījos vairākas reizes.

Kādu mūziku klausāties?
Latviešu etnomūziku “Iļģu” izpildījumā, kundalinī mantras gurmukhi valodā, Zen meditatīvo mūziku japāņu flautas izpildījumā, armēņu duduka melodijas, afrikāņu deju mūziku – it īpaši, kad mazgāju traukus, dejoju līdzi.

Iecienīta vieta, kur pusdienot?
“Baltic Beach Hotel” itāļu restorāns “Il Sole” ar skatu uz Baltijas jūru. Garšīgs itāļu ēdiens, labs skats uz jūru un veselīgs gaiss.

Vieta, ko noteikti iesakāt apmeklēt?
Ja ārzemēs, tad Bali salu. Tur viss ir īpašs. Tur ir ar pateicību piepildīta dziedinoša enerģija. Visiem iesaku šo sajūtu atrast ne tikai Bali, bet arī sevī. Latvijā iesaku doties, kurp sirds vēlas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.