Menu
 

Pierīgā ar stāvizrādi "Vienreiz jau var" viesosies Baiba Sipeniece-Gavare

  • Autors:  Apriņķis.lv
Publicitātes attēls Publicitātes attēls

Atzīmējot 50 gadu jubileju, aktrise, televīzijas, radio raidījumu un pasākumu vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare aicina nākamā gada sākumā uz savu pirmo stāvizrādi ar bufetes elementiem “Vienreiz jau var”, ko būs iespēja redzēt Ķekavā, Mārupē, Ādažos, Ikšķilē, Siguldā un citviet Latvijā.

B. Sipeniece-Gavare stāvizrādē vēlas dalīties ar saviem notikumiem, kuri, pateicoties ārkārtīgi vēlīgam liktenim, ar viņu ir notikuši – kāzas, bēres, apkūlības –, ar visu, kas sakrājies. Turklāt īpašie notikumi no viņas nekur neiet prom, tāpēc nu šī būs tā reize, kad tas viss “nāks ārā”, vēsta Siguldas novada pašvaldības pārstāvji.

“2020. gada 21. februārī svinēšu savus 50. Šis cipars man šausmīgs likās līdz tam brīdim, kamēr nesāku apmeklēt jubilejas ballītes nu gluži normāliem cilvēkiem, proti, brālim, māsai, vīram, draugiem. Tomēr tādas tremolo bungas iekšā jūtu gan! Tie ir tie mani gadi, kuri “tiem trakajiem zirgiem skrien līdzi un aizmirst, vai vakars vai rīts”. Lai novadētos, citu mudināta, pašas intuīcijas vadīta, nolēmu nostāstīt tos stāstus nost, jo liktenis man bijis ļoti vēlīgs, ļaudams satikt tik daudzus trakoti interesantus cilvēkus,” atklāj B. Sipeniece-Gavare.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.