Menu
 

Siguldas pilsdrupu estrādē atdzīvosies Elitas Patmalnieces gleznas

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustrācija - publicitātes Ilustrācija - publicitātes

No 13. decembra nedēļu nogalēs Siguldas pilsdrupu estrādē vakaros būs skatāms multimediāls brīvdabas uzvedums “Sapnis”, kurā izmantojot video projekciju, gaismu, lāzeru un skaņas sintēzi, atdzīvosies Elitas Patmalnieces gleznas. Fantāzijas uzvedumā Nomoda dāma Franciska un Sapņu pavēlnieks Augusts aicinās doties prom no steigas, kņadas, virspusējas nedzirdēšanas un neklausīšanās, tukšu pļāpu, ikdienu apēdušo rīku un trauksmes pasaules.

“Skatītājus vienmēr nodarbina jautājums – kas notiek ar mākslinieku, kad viņš glezno? Vai tas ir viņš pats – krāsu bundžu un pindzeļu ielenkumā, kurš glezno jeb viņš ir tikai pierakstītājs? Kāds, kurš pieraksta idejas, domas, sajūtas, mirkļus – šeit un tagad, savā neatkārtojamā rokrakstā. Mākslinieces Elitas Patmalnieces darbi vērotājam ļauj iegrimt tajos, saplūst ar darbu un iejusties neparastā nomoda sapņa pasaulē,” anotācijā pauž pasākuma rīkotāji.

“Es esmu pārliecināta, ka cilvēkiem viss šis šķitīs trakoti interesanti. Gribu, lai viņi pēc uzveduma dodas projām uzlādēti, priecīgi par dzīvi un aizmirst drūmo ziemu un tumsu. Dzīve taču ir tik skaista un interesanta,” par uzvedumu saka māksliniece Elita.

Plānotie seansi: 13.-15.decembrī, 20.-22.decembrī un 26.-28.decembrī plkst. 17.00, 18.30 un 20.00. Biļetes pieejamas “Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās, kā arī “Siguldas devons” kasē (iepriekšpārdošanā - 7 eiro, Siguldas ID karšu īpašniekiem 20% atlaide, pasākuma norises dienā - 15 eiro).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.